Monocibec Tegels

Binnen het Monocibec assortiment vindt u verschillende soorten tegels met een andere uitstraling en een uniek vakmanschap. De collecties van Monocibec Tegels zijn afgestemd op de laatste trends met een oog voor elk detail. Hierdoor heeft dit merk een uniek assortiment op de markt weten te brengen.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Monocibec tegels aanbieden tegen scherpe prijzen. Daarnaast voorzien wij u ook graag in advies op maat. Vraag voor een scherpe prijs meteen een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het bedrijf Monocibec Ceramica

Monocibec Ceramica is Italiaans bedrijf. Dit Italiaanse bedrijf is al meer dan 50 jaar een producent van keramiek. Het keramiek staat bekend om de fraaie stijlen en hoge kwaliteit. Door te letten op hoogwaardige materialen bij de productie van haar producten bent u met een vloer- of wandtegel van Monocibec verzekerd van een oppervlak dat extra lang mee gaat. Monocibec tegels is onderdeel van de Finicbec Group. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van deze Italiaanse fabrikant van hoogwaardig keramiek. Daarom voorzien wij u graag in goed advies. Samen met snelle levertijden en uiteraard scherpe prijzen.

Het assortiment van Monocibec Tegels

De tegels uit het assortiment van Monocibec zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig keramiek. Monocibec tegels produceert de keramische tegels in verschillende afmetingen, variërend van de kleinste 10x30cm tot de grootste van 120x120cm, met diktes variërend van 9mm tot 20mm voor buiten. De uitstraling van deze tegels zijn net echt door het gebruik van aanraakvrije apparatuur. Hierdoor kunnen de tegels het gevoel en de uitstraling van natuursteen, marmer, textiel, hout en mozaïeken tot in het kleinste detail nabootsen. Bekende series uit dit assortiment zijn de Monocibec Blade, Geobrick en Pietre Naturali.

Ook tegels voor tuin en terras

Monocibec produceert ook tegels voor buitenafwerkingen. De buitentegels uit dit assortiment hebben een ditke van 2 cm. Bij de productie van terrastegels wordt er door dit Italiaanse merk extra gelet op het behoud van kwaliteit en duurzaamheid. Dit wordt gedaan door de dikte van 2 cm te combineren met een goede anti slip laag. De dikte van 2 cm zorgt er voor dat de Monocibec buitentegels goed bestand zijn tegen de omstandigheden van buiten. Een goede anti slip laag maakt het dat er niet snel uitgegelden wordt wanneer de buitentegels nat worden. Oftewel, een fraaie combinatie tussen looks en kwaliteit vindt u met de buitentegels van dit merk.

Monocibec tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Een tegel uit het assortiment van Monocibec tegels kopen tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct bij ons een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u bij ons in de showroom langskomen waar onze verkopers voor u klaar staan. Of neem direct contact met ons op. Bent u architect, designer of bezig met een groter project? Dan denken wij ook graag met u mee. Neem contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment