RAK Tegels

RAK Tegels is een keramische tegelfabrikant uit het Midden-Oosten. Rak heeft een aanbod aan keramische afwerkingen met stijlvolle designs en prachtige producten die ook nog eens een betrouwbare, hoge kwaliteit garanderen. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag om de juiste keus te maken binnen dit assortiment.

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van RAK Tegels aanbieden tegen een scherpe prijs samen met advies op maat. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Product info

Enkele series van RAK Tegels

Over het bedrijf RAK Ceramics

RAK Ceramics is een fabrikant van keramische wand- en vloerafwerkingen, gevestigd in het Midden-Oosten. RAK Ceramics heeft een productie van 110 miljoen (!) meter aan tegels per jaar en heeft afzetmarkten in Europa, Azie en Australie. Met 15.000 werknemers in verschillende landen is RAK Tegels een van de grotere spelers op de markt van keramische tegels. Als wereldspeler staat RAK Ceramics voorop bij het creeren van nieuwe ontwerpmogelijkheden voor allerlei vloer- en wandafwerkingen.

Het assortiment van RAK Tegels

RAK Tegels heeft een prachtig assortiment met verschillende mogelijkheden qua stijl. In dit assortiment zijn zowel de uitstraling van natuursteen, marmer, hout en cement verwerkt. Door deze veelzijdige mogelijkheden kan er gevarieerd en gecombineerd worden met alle series van RAK. Ook blijft RAK letten op het behoud van kwaliteit bij de producten, zodat er extra lang genoten kan worden van de RAK Tegels. Zowel vloertegels als wandtegels kunt u vinden in het assortiment van RAK Tegels. Ook zijn deze afwerkingen prima met elkaar te combineren.

Waarom kiezen voor een tegel van RAK Ceramics?

RAK Ceramics heeft een ruim assortiment en het vermogen om te produceren op maat naar de vraag van de consument. Door passie en expertise gecombineerd met zorgvuldig aandacht voor detail kan RAK u voorzien in fraaie tegels met hoge technische prestaties. Door het gebruik van moderne technieken in de productie zijn de tegels van RAK Ceramics kwalitatief uitstekend voor een goede prijs. De tegels van RAK worden gecreëerd met een van de nieuwste technieken in de wereld van keramiek, een waterstraal techniek. Deze techniek heeft als voordeel dat hierbij geen grote spanning op de tegel komt te staan en op de tegel ook geen warmteoverdracht ontstaat, waardoor de kwaliteit van de tegel zeer hoog blijft. De formaten variëren van 10×10 cm tot en met 125 x 185 cm en zijn daarmee de grootste keramische tegelplaten ter wereld, maar natuurlijk zijn er ook RAK Tegels 60x60 cm en 80x80 cm, oftewel de meer standaard formaten. Dankzij de hoge kwaliteit van de keramische tegels en de goede prijs is RAK Ceramics uitgegroeid tot een van de grootste tegelproducenten wereldwijd, met een interessant aanbod aan diverse tegelseries met diverse stijlen.

RAK Vloertegels

RAK Vloertegels zijn een populaire mogelijkheid van RAK Ceramics. Vloertegels van RAK Ceramics zijn in vele variaties verkrijgbaar. Zo kunt u de vloer creëren die past bij uw smaak. Ook bent u met een RAK vloertegels verzekerd van kwaliteit. Dit komt doordat RAK Tegels een standaard hoge kwaliteit hebben. In iedere ruimte kunnen vloertegels van RAK Ceramics gebruikt worden. Voor badkamers wordt door RAK bijvoorbeeld een tegel ontwikkeld met een hogere stroefheidswaarde. De formaten variëren van bijvoorbeeld 60x60 cm tot vloertegels van wel 120x120 cm of groter!

Tegels van RAK Ceramics kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan als directe importeur van RAK Tegels het assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen. Kom gerust eens voor advies langs bij ons in de showroom. Wilt RAK Tegels kopen of bent u geïnteresseerd in de tegels van RAK Ceramics? Neem dan contact met ons op! Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen