RAK Tegels

RAK tegels is een keramische tegelfabrikant uit het Midden-Oosten. RAK Ceramics heeft een productie van 110 miljoen (!) meter aan tegels per jaar en heeft afzetmarkten in Europa, Azie en Australie. Met 15.000 werknemers in verschillende landen is RAK een van de grotere spelers op de markt van keramische tegels.

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Rak tegels aanbieden tegen de scherpste prijs samen met advies op maat. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

De RAK Series:

Waarom kiezen voor RAK tegels?

RAK Ceramics heeft een ruim assortiment en het vermogen om te produceren op maat naar de vraag van de consument. Door passie en expertise gecombineerd met zorgvuldig aandacht voor detail kan RAK u voorzien in fraaie tegels met hoge technische prestaties. Door het gebruik van moderne technieken in de productie zijn de tegels van RAK Ceramics kwalitatief uitstekend voor een goede prijs. De tegels van RAK worden gecreëerd met een van de nieuwste technieken in de wereld van keramiek, een waterstraal techniek.

Deze techniek heeft als voordeel dat hierbij geen grote spanning op de tegel komt te staan en op de tegel ook geen warmteoverdracht ontstaat, waardoor de kwaliteit van de tegel zeer hoog blijft. De formaten variëren van 10×10 cm tot en met 125 x 185 cm en zijn daarmee de grootste keramische tegelplaten ter wereld.  Dankzij de hoge kwaliteit van de keramische tegels en de goede prijs is RAK Ceramics uitgegroeid tot een van de grootste tegelproducenten wereldwijd, met een interessant aanbod aan diverse tegelseries met diverse stijlen.

Het RAK assortiment

RAK heeft een prachtig assortiment. In dit assortiment zijn zowel de uitstraling van natuursteen, marmer, hout en cement verwerkt. Door deze veelzijdige mogelijkheden kan er gevarieerd en gecombineerd worden met alle series van RAK. Kies in deze grote variatie de tegel die bij u past!

Populaire series van RAK zijn de RAK Earth Stone en de RAK Circle Wood 

Interesse in RAK Tegels?

Wilt RAK Tegels kopen of bent u geïnteresseerd in de tegels van RAK Ceramics? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!