RAK Evoque Metal

De RAK Evoque Metal is een metallook collectie keramische tegels, met de inspiratie gehaald uit ruwe metalen. Dit heeft tot uiting gebracht dat de RAK Evoque Metal fraaie effecten en contrasterende kleuren binnen de collectie heeft. Zo zijn de keramische tegels van de Evoque Metal perfect om stedelijke omgevingen te verkrijgen in elke ruimte naar wens.

Heeft u interesse in de RAK Evoque Metal collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Heeft u een vraag over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

RAK Evoque Metal collectie

Verschillende variaties van metaal zijn verwerkt in de RAK Evoque Metal wat heeft geleid tot de verschillende kleuren binnen de collectie. De 4 kleurvariaties van de RAK Evoque Metal collectie zijn allemaal toe te passen in moderne ontwerpomgevingen. Deze metallic tegels zijn te gebruiken als zowel vloer- en wandafwerking. Met 8 formaten kan de afmeting van de RAK Evqoue Metal collecite ook worden aangepast nar wens. Deze afmetingen zijn in standaard te verkrijgen zoals 60x60 cm en 75x75 cm, maar ook in XL-formaten zoals 120x260 cm en 135x305 cm om aaneengesloten oppervlaktes te maken. Ga voor grote metallic wandtegels met deze formaten.

Evoque Metal Toepassing

De RAK Evoque Metal voor vloer en wand is perfect toe te passen in ruimtes waarbij gezocht wordt naar stedelijke en industriele ontwerpmogelijkheden. Het karakter van deze tegels past perfect bij deze moderne interieurs en zullen verrassende en unieke stijlen geven. RAK Tegels heeft een fraaie mogelijkheid hiervoor gecreëerd met de RAK Evoque Metal.

Kleuren en afmetingen

Kleuren en afmetingen van de Evoque Metal tegels.

Kleuren:

  • Evoque Metal Brown
  • Evoque Metal Green Grey
  • Evoque Metal Grey
  • Evoque Metal Ice

Afmetingen:

60x8 cm, 75x75 cm, 60x60 cm, 75x75 cm, 30x120 cm, 60x120 cm, 120x260 cm, 135x305 cm

Rak Evoque Metal Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de series van Rak Tegels aanbieden tegen zeer scherpe prijzen, samen met snelle levertijden. Heeft u interesse in de RAK Evoque Metal? Dan geeft Regge Tegels & Vloeren u ook graag de scherpste prijs bij een vrijblijvende offerte. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie