Metallic Wandtegels

Metallic wandtegels zijn wandtegels met een metal look. Om direct het misverstand te verhelpen, er zit geen metaal verwerkt in een metallic wandtegel. De metallic look wordt door een printtechnologie verwerkt op de keramische tegels. Op deze manier kan een moderne en industriële look op elke wand verkegen worden.

Wilt u meer informatie over metallic wandtegels? Neem dan gerust eens contact met ons op. Meer advies en inspiratie krijgen? Dan kunt u ook een bezoek brengen aan de showroom waar onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Metallic wandtegels, wat zijn het precies?

Metallic tegels zijn wandtegels met een metallook. Deze metallook komt niet doordat er echt metaal in de tegels verwerkt zijn. Het zijn namelijk keramische tegels. Op de keramische wordt een metal print verwerkt met printtechnologie. Op deze manier wordt een levensechte metallook op de tegels verkregen. De metallic wandtegels uit ons assortiment zijn dus 100% metaalvrij! Doordat er geen metaal in de tegels is verwerkt zijn de tegels een stuk gemakkelijker in onderhoud en duurzamer. Alle metallic wandtegels uit ons assortiment zijn gemaakt van keramiek.

Ons assortiment

Het aanbod waarin metallic wandtegels te verkrijgen zijn wordt steeds groter. Daarom is er genoeg keus in bijvoorbeeld formaten en kleur. Formaten van 30x60 cm, 60x60 cm tot wel 160x320 cm zijn tegenwoordig verkrijgbaar. De kleurvariaties waarin de wandtegels metallic worden aangeboden zijn vaak kleurvariaties die goed passen bij de uitstraling van metaal. Kies in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren de metallic tegels die passen bij uw project.

Het voordeel van een keramische metallic wandtegel

De metallic wandtegels uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren hebben kwalitatieve voordelen. Deze kwalitatieve voordelen komen doordat het keramische wandtegels zijn. Metallic wandtegels van keramiek zijn gebakken tegels. Doordat het een gebakken materiaal is, heeft het dichte poriën. Met dichte poriën zijn de metallic wandtegels uit ons assortiment kras, kleur en slijtvast, onderhoudsarm en vochtbestendig. Met deze voordelen kunnen de wandtegels met metallook in alle ruimtes gebruikt worden voor een stoere look!

Combineer met grotere formaten

De look van metallic tegels staat bekend om de stoere en moderne uitstraling. Deze uitstraling is gehaald uit industriële omgevingen. Wat goed te combineren valt met deze uitstraling zijn grotere formaten of XL-tegels. Dit zijn formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm, 120x240 cm en zelfs 160x320 cm. Bij de grote formaten voor metallic wandtegels is er een stuk minder voeg nodig. Dit komt de uniformiteit van de metallic tegels enkel ten goede.

Metallic wandtegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Het assortiment aan metallic wandtegels bij Regge Tegels & Vloeren wordt steeds groter. Dit komt door de toenemende populairiteit van de tegels. Ons assortiment kunt u gerust eens komen bekijken in onze showroom. Wilt u direct meer informatie over een wandtegel met metallic look? Neem dan contact met ons op. Voor een scherpe prijs kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Voor een zakelijk project op zoek naar een metallic wandtegel? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van wandtegels met metallic look uit ons assortiment