Fondovalle Acidic

De Fondovalle Acidic is een collectie keramische wand- en vloertegels van Fondovalle Tegels, met de inspiratie gehaald uit door de tijd aangetast metaal. Met de Fondovalle Acidic collectie wordt een perfecte crossover neergezet tussen de industriele uitstraling van metaal en de ambachtelijk, hoge kwaliteit van de keramsiche tegels! Perfect te gebruiken in allerlei ruimtes.

Wilt u een scherpe prijs weten voor deze collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Afbeeldingen van de Acidic collectie

Fondovalle Acidic collectie

De Fondovalle Acidic collectie is een blikvanger voor iedere ruimte door de lichtgevende schoonheid die deze collectie brengt. Het bestaat uit een bijna magische combinatie van rijke tonen en lichtflitsen, gecombineerd met de hoge kwaliteit van keramiek geproduceerd d.m.v. de allernieuwste technologie. De metaallook van de Fondovalle Acidic wordt weergegeven in 3 kleurvariaties en 3 extra grote afmetingen om grote metaaloppervlakken met te kunnen creeeren. De tegels zijn 6,5 mm dik.

Toepassing

De Fondovalle Acidic brengt een industriele en moderne sfeer met zich mee. De collectie is dan ook perfect voor toepassing in ruimtes die deze uitstraling behoeven. De Acidic kan hiervoor als tegel aan vloer of wand de perfecte basis vormen.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Acidic Corten
  • Acidic Silver
  • Acidic Iron

Afmetingen:

120x120 cm, 120x278 cm, 160x320 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen