Fondovalle Acidic

De Fondovalle Acidic is een collectie keramische wand- en vloertegels van Fondovalle Tegels, met de inspiratie gehaald uit door de tijd aangetast metaal. Met de Fondovalle Acidic collectie wordt een perfecte crossover neergezet tussen de industriele uitstraling van metaal en de ambachtelijk, hoge kwaliteit van de keramsiche tegels! Perfect te gebruiken in allerlei ruimtes.

Wilt u een scherpe prijs weten voor deze collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fondovalle Acidic collectie

De Fondovalle Acidic collectie is een blikvanger voor iedere ruimte door de lichtgevende schoonheid die deze collectie brengt. Het bestaat uit een bijna magische combinatie van rijke tonen en lichtflitsen, gecombineerd met de hoge kwaliteit van keramiek geproduceerd d.m.v. de allernieuwste technologie. De metaallook van de Fondovalle Acidic wordt weergegeven in 3 kleurvariaties en 3 extra grote afmetingen om grote metaaloppervlakken met te kunnen creeeren. De tegels zijn 6,5 mm dik.

Toepassing

De Fondovalle Acidic brengt een industriele en moderne sfeer met zich mee. De collectie is dan ook perfect voor toepassing in ruimtes die deze uitstraling behoeven. De Acidic kan hiervoor als tegel aan vloer of wand de perfecte basis vormen. De grotere formaten uit de collectie staan prachtig als metallic wandtegels.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Acidic Corten
  • Acidic Silver
  • Acidic Iron

Afmetingen:

120x120 cm, 120x278 cm, 160x320 cm

De Fondovalle Acidic kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de Fondovalle Acidic? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Acidic collectie