Fondovalle Res Art

De Fondovalle Res Art is een zeer uitgebreide keramische tegelcollectie, speciaal geproduceerd voor de grotere projecten. De basis van de Res Art ligt in strak en modern cementlook, maar deze cementlook is met vele variaties in textuur, kleur en afmeting uitgebreid. Hierdoor ontstaat een collectie keramische tegels die uniek zijn en een geheel eigen karakter hebben.

Benieuwd naar de scherpste prijs voor de Res Art? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingen van de Res Art collectie

Fondovalle Res Art collectie

De keramische tegelcollectie van de Fondovalle Res Art is een prachtige recreatie van aardewerk en cement in de puurste vorm. Geraffineerde, minimale ontwerpen zijn gehuld in neutrale tinten. Ook zijn er decoratieve elementen aan de collectie toegevoegd. De 7 verschillende kleuren en 8 verschillende afmetingen, van klein tot groot, maakt de Res Art bruikbaar voor ieder project.

Res Art toepassing

Deze gevarieerde serie kent een wijde toepassingsmogelijkheid. Dit komt door de verschillende kleuren en afmetingen. Het kleurenpalet bevat enkele unieke kleuren, die deze serie zeker voor architecten en designers aantrekkelijk maakt. En dat ook nog eens in de praktische voordelen van keramiek.

Res Art kleuren en afmetingen

De Res Art is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Res Art Talc
– Res Art Ash
– Res Art Powder
– Res Art Mud
– Res Art Lava
– Res Art Cobalt
– Res Art Pottery
– Res Art Olive
– Res Art Avio

Afmetingen:
40×80 cm, 80×80 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 160×160 cm, 160×320 cm

Fondovalle Res Art kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Fondovalle. Hierdoor kunnen wij ook de Res Art tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen