Fondovalle Infinito 2.0

De klassieke uitstraling vermengt met de allernieuwste technologie op het gebied van keramisch marmer, dat is de Fondovalle Infinto 2.0. Een fraaie marmer imitatie die luxe uitstraalt! De prachtige kenmerken van echt marmer zijn met de Fondovalle Infinito 2.0 tot in het kleinste detail overgenomen in praktisch doch fraai keramiek.

Op zoek naar een scherpe prijs voor de Fondovalle Infinito 2.0 collectie samen met advies op maat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fondovalle Infinito 2.0 collectie

Deze luxe uitstraling heeft niet de nadelen van echt marmer, maar de voordelen van keramiek! Met kleurnuances die elke marmersoort vertegenwoordigen, heeft de Fondovalle Infinito 2.0 een ruime keus! Van donker tot licht, alles is mogelijk met deze fraaie collectie. Breng nu luxe en elegantie in elke ruimte! Openbare of privé projecten overal, komt deze unieke tegel tot zijn recht. Gebruik de Fondovalle Infinito 2.0 bijvoorbeeld als marmeren vloertegels in de woonkamer.

De Infinito 2.0 kleuren en afmetingen

De Fondovalle Infinito 2.0 is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

De Infinto 2.0 kleuren:

  • Infinito Ombra di Caravggio
  • Infinito Statuario
  • Infinito Calacatta Gold
  • Infinito Calacatta White
  • Infinito Fior di Bosco
  • Infinito Sahara Noir
  • Infinito Lincoln

De Infinito 2.0 is te verkrijgen in de afmetingen:
40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 160×320 cm

Fondovalle Infinito 2.0 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt de scherpste prijs voor deze tegel en een goed advies op maat. Heeft u interesse in de Fondovalle Infinito of wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Infinto 2.0 collectie