Fondovalle Komi

Houtlook keramische tegels die natuurlijke uitstraling met een gemoedelijke sfeer in elke ruimte kan brengen. Dat is Fondovalle Komi keramische tegel collectie van Fondovalle Tegels. Knoesten en nerven die tot in details overgenomen zijn om de houtlook in zijn puurste vorm naar voren te brengen. Hierdoor brengt de Fondovalle Komi het gevoel van echt hout naar voren, maar dan met alle voordelen van keramiek waardoor het onderhoud en de zorgen over deze vloer minimaal worden.

Deze houtlook tegelcollectie kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Vraag dan direct een offerte aan of kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies en inspiratie. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fondovalle Komi collectie

Het gevoel van echt hout wordt versterkt door de grotere afmetingen binnen de Fondovalle Komi serie. Hierdoor krijgt u het gevoel dat de tegels ook echt houten planken zijn! De Fondovalle Komi is zowel binnen als buiten bruikbaar. Dus ook ideaal voor natte ruimtes of een terras. Door 5 verschillende kleurnuances is de keuze ruim binnen deze serie. De Fondovalle Komi is dus ideaal aan te passen aan uw wens! Gebruik dit keramisch parket in alle ruimtes.

Komi toepassing

De Fondovalle Komi is in vrijwel iedere ruimte toe te passen, voor zowel vloer als wand. Denk hierbij aan uw woonhuis, maar ook aan commerciële ruimtes zoals lobby’s, ontvangstruimtes, hotels of restaurants. Door het gebruik van keramiek is vrijwel iedere ruimte een mogelijkheid!

De kleuren en afmetingen

De Komi collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Komi is te verkrijgen in de kleuren:

  • Komi Pure
  • Komi Natural
  • Komi Original
  • Komi Traditional
  • Komi Contemporary

De Komi is te verkrijgen in de afmetingen:

24×120 cm, 24×240 cm, 40×240 cm, 120×240 cm

Fondovalle Komi kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Fondovalle tegels tegen de scherpste prijs en ook nog eens advies op maat? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het goede adres. Bent u geïnteresseerd in de Fondovalle Komi of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Komi collectie