Fondovalle Portland

Fondovalle Portland tegels zijn strakke, moderne keramische vloertegels. De inspiratie van deze tegel is gevonden in cement. De cementlook geeft een hedendaagse, moderne doch vintage uitstraling. Deze tegel gaat helemaal mee met de trends binnen de architectuur van de laatste tijd. Niet voor niets is de Fondovalle Portland een van de populairste betonlook series binnen de hedendaagse architectuur.

Bekijk direct enkele afbeeldingen van de Fondovalle Portland Hood. 

Een van de populairste kleuren van de Portland, is de Portland Hood. Klik hier om meer te lezen over de Portland Hood. 

Meteen de scherpste prijs weten? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer over Fondovalle Portland

Enkele afbeeldingen va de Fondovalle Portland:


Portland Helen


Portland Hood


Portland Lassen


Portland Tabor

Lees meer over Fondovalle Portland

Fondovalle Portland collectie

Fondovalle Portland wordt voortdurend bijgewerkt. De nieuwste ‘update’ is de Portland 3.0. Door deze updates blijft de Fondovalle Portland mee gaan met zijn tijd!
Door 5 essentiële en neutrale kleuren binnen de serie voegt de Fondovalle Portland een eigentijds gevoel aan uw commerciële ruimte, woning of buitenruimte! Ook is de Portland te verkrijgen in maarliefst 8 verschillende afmetingen. Een ruime variatie in kleuren en afmetingen dus die er voorzorgen dat uw voorkeur tot in perfectie aanwezig kan zijn!

Fondovalle Portland Hood

Een van de populairste kleuren van de Portland collectie, is de Fondovalle Portland Hood. Deze tegel met een sterk karakter en een stoere en neutrale uitstraling kan in veel ruimtes worden toegepast. Vandaar dat deze tegel zo populair is tegenwoordig. Regge Tegels & Vloeren heeft deze tegel in de showroom liggen, kom gerust langs of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de Hood.

Fondovalle Portland kleuren en afmetingen

De Portland is te verkrijgen in de kleuren:

– Portland Hood
– Portland Tabor
– Portland Helen
– Portland Lassen
– Portland Jordan

De Portland is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 160 x 320 cm

Fondovalle Portland kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Fondovalle tegels. Hierdoor kunnen wij u ook voor de Portland voorzien in de scherpste prijs samen met advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de Fondovalle Portland of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!