Fondovalle Portland

Fondovalle Portland tegels zijn strakke, moderne keramische vloertegels. De inspiratie van deze tegel is gevonden in cement. De cementlook geeft een hedendaagse, moderne doch vintage uitstraling. Deze tegel gaat helemaal mee met de trends binnen de architectuur van de laatste tijd. Niet voor niets is de Fondovalle Portland een van de populairste betonlook series binnen de hedendaagse architectuur.

Meteen een scherpe prijs weten voor deze collectie? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u voor advies en inspiratie ook welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fondovalle Portland collectie

De Fondovalle Portland collectie is een collectie betonlook tegels die voortdurend wordt bijgewerkt en vernieuwd. De nieuwste ‘update’ is de Fondovalle Portland 3.0. Door deze updates blijft de Fondovalle Portland mee gaan met zijn tijd! Door de 5 essentiële en neutrale kleuren binnen de serie voegt de Fondovalle Portland een eigentijds gevoel aan uw commerciële ruimte, woning of buitenruimte! Ook is de Portland te verkrijgen in maarliefst 8 verschillende afmetingen. Een ruime variatie in kleuren en afmetingen dus die er voorzorgen dat uw voorkeur tot in perfectie aanwezig kan zijn!

Een moderne betonlook in iedere ruimte

De Portland collectie van Fondovalle brengt een moderne betonlook met zich mee. Deze betonlook is overal te gebruiken doordat de tegels van hoogwaardig keramisch materiaal zijn gemaakt. Vaak wordt de Fondovalle Portland gebruikt om de basis te leggen van een interieur dat aansluit bij de hedendaagse ontwerp en designtrends. Ga bijvoorbeeld voor een strakke betonlook vloertegel met de Fondovalle Portland Hood.

Fondovalle Portland Hood

Een van de populairste kleuren van de Portland collectie, is de Fondovalle Portland Hood. Deze tegel met een sterk karakter en een stoere en neutrale uitstraling kan in veel ruimtes worden toegepast. Vandaar dat deze tegel zo populair is tegenwoordig. Regge Tegels & Vloeren heeft deze tegel in de showroom liggen, kom gerust langs of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de Fondovalle Portland Hood.

Portland kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

De Portland is te verkrijgen in de kleuren:

  • Portland Hood
  • Portland Tabor
  • Portland Helen
  • Portland Lassen
  • Portland Jordan

De Portland is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 160 x 320 cm

Een scherpe prijs voor de Fondovalle Portland?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Fondovalle tegels. Hierdoor kunnen wij u ook voor de Portland voorzien in de scherpste prijs samen met advies op maat. Bent u geïnteresseerd in de Portland tegels of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Portland collectie