Fondovalle Dream

De Fondovalle Dream keramische tegel collectie is een collectie met een textiel-look aan het oppervlak. Zo’n textiel-look aan het oppervlak zie je niet vaak, daarom is deze tegel ook zo uniek. De structuur van textuur is tot in het kleinste detail overgenomen, om deze zo echt mogelijk op het oppervlak van de tegel te krijgen.

Benieuwd naar de scherpste prijs van de Fondovalle Dream? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie of vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Dream collectie:

Fondovalle Dream collectie

De Fondovalle Dream is een ontwerp dat speelt met de textuur van linnen en stof. Deze uitstraling is omgezet in grote keramische tegels. De prachtige textuur van stof en linnen komt naar voren in deze tegel, maar met alle voordelen van keramiek; Waterbestendigheid, lange levensduur, aantrekkelijke textuur en gemakkelijke reiniging. Naast de normale kleuren heeft de Dream collectie ook nog variaties die de serie nog unieker maken, namelijk de Jungle en de Wood afwerking. Deze afwerkingen bestaan uit prachtige tekeningen die extra levendigheid in elke ruimte brengen. Samen met het XL-Formaat 120×240 maken deze afwerkingen de collectie helemaal af.

Dream toepassing

Op zoek naar een unieke tegel met een eigen karakter en uitstraling? Dan is de Dream perfect. De linnen textuur aan het oppervlak is uniek binnen de tegelwereld. Met de Jungle en de Wood wordt een extra levendige mogelijkheid gecreëerd binnen deze toch al gevarieerde tegelcollectie.

Fondovalle Dream kleuren en afmetingen

De Dream is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Dream Cotton
– Dream Navy Blue
– Dream Sage

Afmetingen:
60x120, 120x120, 120x240, 120x278 cm

Fondovalle Dream kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Fondovalle. Hierdoor kunnen wij ook de Fondovalle Dream scherp aanbieden. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U kunt ook langskomen bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen