Fondovalle Homescape

Stel u een droomachtige omgeving voor, ondergedompeld in het Franse platteland, waar we, omgeven door de geschenken van de natuur, de tijd zien verstrijken met het langzame ritme van de seizoenen. Dit is de inspiratie voor de Fondovalle Homescape collectie keramische tegels. De aardsheid van klei en de vitaliteit van planten en bloemen versmelten om nieuwe kleurencombinaties te creëren voor deze nieuwe beton-geïnspireerde keramische tegels. Subtiele, uitnodigende texturen lenen zich perfect voor het creëren van interieurs waarin je je helemaal thuis voelt. Regge Tegels & Vloeren biedt u een scherpe prijs voor de collectie Fondovalle Homescape. Vraag hiervoor direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Fondovalle Homescape

De Fondovalle Homescape tegels bieden een veelzijdige reeks kleuren en afmetingen om aan diverse ontwerpbehoeften te voldoen. Deze collectie omvat een scala aan aardse tinten, variërend van zachte grijstinten tot warme, natuurlijke bruintinten, waardoor u eindeloze mogelijkheden hebt om de gewenste sfeer te creëren in uw interieurproject. Bovendien zijn de Homescape tegels beschikbaar in verschillende formaten, variërend van de meest populaire standaardafmetingen tot grotere platen, waardoor u flexibiliteit heeft in het ontwerpen van vloer- en wandoppervlakken die perfect aansluiten op uw ruimte. Of u nu streeft naar een klassieke uitstraling met traditionele formaten of een moderne en ruime look met grotere tegels, Fondovalle Homescape biedt een breed scala aan opties om uw designvisie tot leven te brengen.

Kleuren en afmetingen

De kleuren en afmetingen van de Fondovalle Homescape collectie

Kleuren:

  • Homescape Sugar
  • Homescape Clay
  • Homescape Boal
  • Homescape Caramel
  • Homescape Matcha

Afmetingen:

60x120 cm, 80x80 cm, 120x120 cm, 120x278 cm

De Fondovalle Homescape tegels kopen Regge Tegels & Vloeren

Met Regge Tegels & Vloeren kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit, service en expertise bij het realiseren van uw droominterieur met Fondovalle Homescape tegels. Kom eens langs bij ons in de showroom om advies over de tegels te ontvangen van onze verkoopmedewerkers. Ook kunt u bij vragen direct contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar de Fondovalle Homescape collectie? Dan kunt u contact met onze accountmanagers opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie