Fondovalle Planeto

De Fondovalle Planeto keramische tegelcollectie is een excentrieke collectie van Fondovalle Tegels. Deze collectie is qua kleurvariaties namelijk geïnspireerd op diverse planeten, vandaar ook de naam van deze collectie: Planeto. Deze inspiratie geeft de collectie bijzondere kleuren die niet vaak voorkomen!

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies over deze tegel en voorziet u ook graag in een scherpe prijs! Vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie en advies direct contact met ons op. Hiervoor kunt u natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.

Afbeeldingen van deze collectie:

Fondovalle Planeto collectie

De Fondovalle Planeto collectie geeft een sterke en schaduwrijke esthetiek waarin vorm en structuur worden samengevoegd om het gevoel van originele texturen van natuursteen op de te roepen. Deze unieke, nieuwe texturen zijn te verkrijgen in 5 kleurvariaties die zijn gekozen op basis van kleuren van enkele planeten; De lichte kleur van Venus, een lichtgrijze kleur van de maan, rode tot metaalachtige kleuren van Mars en Jupiter en een donkere kleur van Pluto. De variaties van kleuren binnen de Fondovalle Planeto collectie maakt het mogelijk om de tegels naar eigen wens aan te passen. De kleinere afmetingen van deze collectie hebben een dikte van 10 mm, de afmetingen 120×278 cm en 120×120 cm hebben een dikte van 6,5 mm.

Planeto toepassing

De Planeto toepassing loopt sterk uiteen. Deze tegels worden toegepast om waanideeën van een fraaie basis te voorzien, maar ook openbare ruimtes worden al verfraaid met tegels uit deze collectie. De Planeto collectie leent zich uitstekend voor allerlei doeleinden!

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren
– Planeto Venus
– Planeto Moon
– Planeto Mars
– Planeto Jupiter
– Planeto Pluto

Afmetingen

10 mm dik:
30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 20×120 cm, 30×120 cm, 60×120 cm.

6,5 mm dik:
120×120 cm, 120×278 cm.

Meer informatie over Fondovalle Planeto?

Wilt u meer informatie over deze tegels? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom of neem direct contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers kan natuurlijk ook.

Bent u architect of designer? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen