Fondovalle Urban Craft

De Fondovalle Urban Craft is een van de nieuwste series keramische tegels van de bekende fabrikant Fondovalle Tegels. De Fondovalle Urban Craft geeft en geheel nieuwe en eigen uitstraling weer in de vorm van een tegel met een industriële uitstraling. Door een constante variatie aan vlekken, krassen en schakeringen heeft de Urban Craft collectie een textuur die nooit saai zal zijn en een levendige uitstraling in iedere ruimte brengt!

De Urban Craft is een van de nieuwste series van Fondovalle. Mee gaan met de laatste trends en een scherpe prijs? Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in beide! Vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Urban Craft collectie:

Fondovalle Urban Craft collectie

De Fondovalle Urban Craft collectie wordt gekenmerkt door vlekken, krassen en onvolkomenheden die zich steeds maar weer verplaatsen over het oppervlak en textuur van de tegels. Deze cementlook oppervlakken zijn zeer levendig en geven een creatieve energie voor vele gebruiksmogelijkheden, om een compleet nieuw uiterlijk te creëren!

Urban Craft toepassing

De afmetingen van de Urban Craft collectie zijn van grootformaat. Met deze grootformaat tegels kunnen zowel op vloeren als wanden prachtige, aaneengesloten oppervlakken worden gecreëerd met een origineel en uniek accent gebaseerd op de stedelijke uitstraling van cementlook. De Urban Craft is hierdoor een goede mogelijkheid voor zowel woonhuizen als grotere ruimtes in bijvoorbeeld commerciële of openbare ruimtes.

Urban Craft kleuren en afmetingen

De Urban Craft collectie van Fondovalle is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Urban Craft Plaster
– Urban Craft Charcoal
– Urban Craft Redclay

Afmetingen:
60×120 cm, 120×120 cm, 120×278 cm

Fondovalle Urban Craft kopen?

Een scherpe prijs voor deze collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen