Apavisa Metal

De Apavisa Metal collectie, is een collectie keramische vloer- en wandtegels de een eigentijdse uitstraling als Cortenstaal, maar veel resistenter door het keramische materiaal. De Metal collectie heeft dezelfde textuur en originele kleur als cortenstaal, maar veel veel veelzijdiger en met een uitzonderlijke technische kenmerken.

Heeft u interesse in deze collectie van Apavisa tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen voor advies en inspiratie bij ons in de showroom kan uiteraard ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Apavisa Metal collectie

De nieuwe Metal collectie van Apavisa, is een keramisch product dat de schoonheid van het cortenstaal interpreteert in combinatie met de nieuwste technologie, om zo de technische en uiterlijke kenmerken van cortenstaal te verbeteren. In de Metal collectie is het cortenstaal verkrijgbaar in 2 kleurvariaties en in 5 maten.

Metal toepassing

De Apavisa Metal collectie is een multifunctionele keramische wand- en vloertegel die kan worden zowel voor commercieel als particulier gebruik kan worden toegepast, om overal de stoere en industriële uitstraling van cortenstaal in de vorm van hoogwaardig keramiek te brengen.

Kleuren en afmetingen

De Metal collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Metal Copper
– Metal Titanium

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 15×120 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in deze collectie keramische metallook tegels? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bent u architect of (interieur)designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen Metal: