Apavisa Tegels

Apavisa tegels, is een producent van keramische tegels die zich toelegt op de ontwikkeling en productie van zeer hoogwaardig keramiek. Het doel van Apavisa is om exclusieve producten aan te bieden, die de vakkundige vorm combineren met techniek en design. Hierdoor weet Apavisa tegels een assortiment neer te zetten, waarmee vrijwel iedere klant naar wens geholpen kan worden.

Heeft u interesse in een serie van Apavisa? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag!

Enkele series van Apavisa Tegels

Apavisa Ceramica

Apavisa Ceramica is een Italiaanse product van keramische afwerkingen voor wand en vloer. Het doel van Apavisa tegels is om de klant op de tegelmarkt exclusieve en unieke producten van de hoogste kwaliteit te bieden, die techniek en design op meesterlijke wijze combineren om de hoogste oppervlakteweerstand, veelzijdigheid en betrouwbaarheid te bereiken. Dankzij de nieuwste technologische toepassingen van de productiemethoden en de zorgvuldige controles die tijdens het hele proces worden uitgevoerd, kan Apavisa de markt uitstekende technische voordelen bieden, in een kwalitatief hoogwaardig, comfortabel en ongecompliceerd product.

Assortiment Apavisa Tegels

Deze decoratieve veelzijdigheid van de tegels van Apavisa, maakt het assortiment een uitstekende ondersteuning voor de ontwikkeling van de creativiteit en het ontwerp in architectonische interieurs, om zo te leiden tot het verkrijgen van toepassingen op maat in alle soorten omgevingen. Het bijzondere aan dit assortiment zijn de grote, XL-platen. Deze XL-platen zijn de specialiteit van Apavisa. Het bedrijf wil hiermee de mogelijkheid geven aan architecten en designers om aaneengesloten oppervlakken zonder veel voeg te kunnen verwezenlijk.

Meer informatie over Apavisa?

Bent u op zoek naar meer informatie over Apavisa tegels? Neem dan contact met ons op. Wilt u een scherpe totaalprijs ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen