Atlas Concorde Blaze

De Atlas Concorde Blaze is een collectie keramische tegels, met een industriele metallook. De Blaze collectie straalt de looks van metaal aangetast door roest uit. Dit geeft de collectie een moderne uitstraling geinspireerd op urbane omgevingen. De Atlas Concorde Blaze tegels zijn geschikt voor zowel vloer- als wand.

Meer informatie over deze collectie? Neem dan direct contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Afbeeldingen van deze collectie

Atlas Concorde Blaze collectie

De Atlas Concorde Blaze collectie bestaat uit 'ongewone' kleuren van metaal dat aangetast is door roest. De inspiratie voor deze collectie is dan ook geoxideerd metaal. De Blaze collectie kan zowel gebruikt worden voor wand en vloer, en heeft ook XL-formaten om extra grote oppervlakken te creeeren. Daarnaast zijn er bijzondere afwerkingen, zoals decor- en hexagonafwerkingen in deze collectie.

Toepassing

Metallook is een van de nieuwste trends op het gebied van keramiek. De Atlas Concorde Blaze is te gebruiken in ruimtes waarvoor u op zoek bent naar een moderne stijl. Ook kan deze collectie buiten worden gebruikt door de 2 cm afwerking.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Blaze Aluminium
  • Blaze Iron
  • Blaze Corten
  • Blaze Verdigris (Enkel voor muur)

Afmetingen

37,5x75 cm, 60x60 cm (Voor buiten), 75x75 cm, 75x150 cm, 120x120 cm, 120x120 cm (Voor buiten), 120x278 cm, 50x120 (Enkel voor muur)

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen