Apavisa Zinc

De Apavisa Zinc is een collectie keramische wand- en vloertegels, waarvoor de inspiratie is gehaald uit daken in Parijs, die bedekt zijn met zink metaal. Door toedoen van de weersomstandigheden en het verstrijken van de tijd zijn de zinken daken aangetast. Deze uitstraling is tot in detail overgenomen door Apavisa tegels en omgezet in keramiek van hoge kwaliteit.

Heeft u interesse in de Zinc collectie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een vrijblijvende offerte aan. Langskomen voor meer informatie & inspiratie bij ons in de showroom is uiteraard ook mogelijk.

Apavisa Zinc collectie

De Apavisa Zinc collectie geeft de door tijd aangetaste zink daken weer in het gemak van hoogwaardig keramiek. Hierdoor is deze uitstraling in vele ruimtes toe te passen. De Zinc collectie is verkrijgbaar in 6 kleuren, die dicht bij de originele kleuren van het zinken materiaal blijven. Ook heeft deze collectie mogelijkheden tot speciale decorafwerkingen, en zelfs een 2 cm dikke afwerking waardoor de tegels ook buiten toegepast kunnen worden.

Ook heeft deze collectie mogelijkheden tot extra grote formaten door de speciale Slabs collectie, lees hier meer over de Slabs collectie.

Zinc toepassing

De Apavisa Zinc tegels zijn overal toepasbaar door de hoogwaardige kwaliteit van keramiek. Deze collectie wordt veel gebruikt door architecten of designers in commerciële projecten, maar is ook zeker in woonhuizen goed toe te passen. Deze collectie kan zelfs voor buiten worden gebruikt, door de speciale 2 cm afwerking.

Kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Zinc Black
– Zinc Bronze
– Zinc Copper
– Zinc Gold
– Zinc Green
– Zinc Silver

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×260 cm

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of voor een scherpe totaalprijs direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.
Bent u een architect, designer of interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen