Apavisa Slabs

De Apavisa Slabs collectie, is een collectie groot-formaat tegels die bestaat uit verschillende series van Apavisa tegels. Hiermee worden de series van Apavisa weergegeven in extra grote formaten voor zowel vloer- als wandafwerkingen. Door het grote formaat wordt er een extra groot en uniform oppervlak gecreëerd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u ook graag van advies bij ons in de showroom.

Afbeeldingen Slabs collectie

Apavisa Slabs collectie en mogelijkheden

Door het gebruik van de afmetingen van de Slabs collectie, kan er in iedere ruimte een groot geheel op vloer en wand worden gecreëerd. Door de grote formaten wordt er minder gebruik van voeg. Samen met de prachtige en unieke uitstralingen van de Apavisa tegels is de Slabs collectie een perfecte uitkomst voor wie in iedere ruimte dan ook een eigen sfeer en karakter wil creëren.

Ook heeft de Slabs collectie mogelijkheden voor buiten, met speciale 2 cm afwerkingen. Neem voor informatie hierover contact met ons op.

Slabs series en formaten

De volgende series van Apavisa zijn te verkrijgen in de grote formaten:
– Agata Blue
– Amethyst purple
– Borghini
– Calacatta Lincoln
– Elegance
– Equinox
– Fluid
– Ice Jade
– Instinto
– Junoon
– Ocean Blue
– Orobico Red
– Pietra Grey
– Statuario
– St. Vincent
– Super White
– Super Black
– Tattoo
– Washbasins
– Wild Forest
– Zinc

De Slabs collectie is te verkrijgen in de volgende formaten:
120×120 cm, 60×260 cm, 120×260 cm, 162×324 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen