Flaviker Rebel

De Flaviker Rebel is een keramische tegel met de uitstraling van metaal. De Rebel-collectie onderscheidt zich door een visueel opvallend oppervlak met doorschijnende effecten en kleurcontrasten die kenmerkend zijn voor slijtage en die de aantrekkingskracht van oude materialen met vlekken en sporen van roest nabootsen. Hierdoor heeft de Rebel-collectie de stoere uitstraling van metaal dat is aangetast door de tijd. Bekijk direct de afbeeldingen van de collectie, of lees hier meer.

Wilt u de Rebel kopen of meer informatie? Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor de Flaviker Rebel of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom langs komen voor advies en inspiratie.

Enkele afbeeldingen van de Rebel:Rebel BrassRebel BronzeRebel EmeraldRebel LeadRebel NightRebel SilverRebel White


 

Lees meer over Flaviker Rebel

Flaviker Rebel collectie

De Rebel collectie bestaat uit 7 geoxideerde metaalkleuren met fascinerende kleurschakeringen en een breed scala aan afmetingen en diktes, van de grote oppervlakken van 160×320 cm in een dikte van 6 mm tot de 90×90 cm in een extra grote 20 mm dikte voor de buitenruimtes. Door deze grote variatie in kleuren en afmetingen, heeft de Rebel een grote mogelijkheid tot gebruik.

Rebel toepassing

REBEL vervolledigt de industrieel-chique sfeer van de nieuwste Flaviker collecties.Met zijn lichtdoorlatende effecten en aangename kleurcontrasten is het oppervlak geïnspireerd door de aantrekkingskracht van geregenereerde metalen platen, die de processen van veroudering en slijtage reproduceren met
verbazingwekkend realisme. De metal-look van de Rebel is vrijwel iedere ruimte toe te passen

De Rebel collectie heeft ook een 20 mm afwerking voor buiten, klik hier voor de Flaviker Rebel buitentegels. 

Kleuren en afmetingen van deze collectie

De Rebel is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Rebel Brass
– Rebel Bronze
– Rebel Emerald
– Rebel Lead
– Rebel Night
– Rebel Silver
– Rebel White

Afmetingen:
160×320 cm, 120×270 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 90×90 cm, 80×80 cm, 60×60 cm, 30×60 cm

Flaviker Rebel kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker Tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs samen met advies op maat. Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Rebel of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

 

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!