RAK Circle Wood

Door geavanceerde technologie zijn de fraaie kenmerken waar hout om bekend staat omgezet in keramiek, dat is de RAK Circle Wood. Dit creëert de ultieme combinatie van de warmte van hout en het praktische keramiek. De natuurlijke aders, knoesten en barsten zijn prachtig overgenomen wat deze tegel tot leven laat komen. De RAK Circle Wood is een keramische tegel die dicht bij het echte hout komt!

Een scherpe prijs voor dit keramisch parket? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om een bijpassend advies te krijgen van onze verkopers. Contact met ons opnemen voor meer informatie kan uiteraard ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

RAK Circle Wood tegel collectie

De RAK Circle Wood keramische tegels bieden u de mogelijkheid om elke ruimte de authentieke look en feel van hout te geven. Door het grote aanbod in kleur en formaat kunt u een speelse en uitdagende sfeer, of juist een rustgevende en ontspannende sfeer kiezen. Het aanbod wordt uitgebreid met diverse decoratieve tegels. De grote verscheidenheid geeft ook een grote bruikbaarheid van deze tegel. Ga voor keramisch parket met een prachtige look door te kiezen voor de RAK Circle Wood.

Circle Wood kleuren en afmetingen

Deze collectie van RAK Tegels is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Circle Wood is te verkrijgen in de kleuren:

  • Circle Wood Beige
  • Circle Wood Brown
  • Circle Wood Ivory
  • Circle Wood Nut
  • Circle Wood Greige
  • Circle Wood Grey

De Circle Wood is te verkrijgen in de afmetingen:
19,5×120 cm, 30×180 cm

RAK Circle Wood kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Rak Circle Wood koopt u tegen de scherpste prijs bij Regge Tegels & Vloeren, samen met uiteraard een goed advies op maat. Bent u geïnteresseerd in de tegels van RAK Ceramics Circle Wood, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Of bezig met een zakelijk project? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Circle Wood