RAK Elle Marble

De RAK Elle Marble is een collectie keramische marmerlook tegels met een levensechte en zeer detaillistische marmerlook. Marmer staat bekend om de uitstraling van luxe en klasse en is daarom al eeuwenlang populair onder architecten om ruimtes en projecten deze uitstraling van luxe en klasse te geven. Met de Elle Marble collectie kan deze marmerlook ook worden verkregen in de hoogwaardige kwaliteit van keramiek.

Regge Tegels & Vloeren kan de marmeruitstraling van de RAK Elle Marble collectie aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag nu meteen een vrijblijvende offerte aan, of kom voor inspiratie langs bij ons in de showroom. U kunt voor meer informatie ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

RAK Elle Marble collectie

Marmer, een traditioneel materiaal dat ruimtes met klassieke eigenschappen voorziet van een ongeëvenaarde uitstraling, is ook in trek in woonhuizen, zoals in badkamers en keukens. Kenmerkend aan de veelzijdige RAK Elle Marble collectie, is dat de collectie zich leent voor ongewone oplossingen die niet alleen mooi zijn, maar ook zeer functioneel, bijvoorbeeld het aanrechtblad. Deze collectie is verkrijgbaar in een witte of zwarte kleur.

RAK Elle Marble toepassing

RAK Elle Marble zal geliefd zijn bij ontwerpers en designers door de veelzijdigheid van gebruik. Deze collectie kan in vele ruimtes worden gebruikt en kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld houtlook of betonlook wat interessante en verrassende combinaties op kan leveren. RAK Tegels heeft een prachtige marmerlook collectie van keramiek op de markt gezet met de RAK Elle Marble.

RAK Elle Marble kleuren en afmetingen

De Elle Marble collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Elle Marble White
  • Elle Marble Black

Afmetingen:
120×120 cm, 120×240 cm

RAK Elle Marble kopen?

Deze klassieke marmerlook tegel kopen tegen de scherpste prijs? Vraag dan nu direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.
Architect, designer of bezig met een groot project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier. Regge Tegels & Vloeren denkt graag met u mee.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Elle Marble collectie