RAK Borgogna Stone

De RAK Borgogna Stone, een keramische natuursteenlook tegels waarvan de inspiratie gehaald is uit Bourgondisch hardsteen. Bourgondisch hardsteen is fraai op het oog vallend hardsteen uit de Franse regio Bourgondië. Met de Borgogna Stone is deze natuursteenlook te verkrijgen in de praktische voordelen van keramiek. Hierdoor heeft de Borgogna Stone van RAK Ceramics Tegels een aanzienlijk hogere kwaliteit samen met een lange duurzaamheid.

De Borgogna Stone kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor inspiratie en advies gerust eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie over deze collectie keramische tegels kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

RAK Borgogna Stone collectie

Het steen uit de historische, Franse regio Bourgondie is de inspiratie geweest voor deze tegelcollectie. De RAK Borgogna Stone is een unieke collectie met een sterk en eigen karakter. Dit karakter is verkrijgbaar in variaties van grijs-, beige- en greigetinten die passen bij de natuurlijke uitstraling van steen.

RAK Borgogna Stone toepassing

Een natuursteenlook in de vorm van keramiek kan worden toegepast in ruimtes die een karaktervolle doch neutrale tegel kunnen gebruiken, die de sfeer van een ruimte echt af kan maken. Voor dit gebruik is de Rak Borgogna Stone de ideale toepassing. Door een anti-slip oppervlak van de 20 mm tegel, is de RAK Borgogna Stone collectie ook te gebruiken als buitentegel.

Borgogna Stone kleuren en afmetingen

De Borgogna Stone collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Borgogna Stone Antracite
  • Borgogna Stone Beige
  • Borgogna Stone Greige
  • Borgogna Stone Mix

Afmetingen:

37×75 cm, 60×60 cm, 75×75 cm

Verder is de Borgogna Stone collectie ook te krijgen in speciale mozaïek afwerkingen.

RAK Borgogna Stone kopen?

Door directe contacten met de fabriek van Rak kan Regge Tegels & Vloeren ook de Borgogna Stone collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze zeer scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Architect of designer? Neem dan contact met een accountmanager op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Borgogna Stone collectie