Cerim Tegels

Cerim tegels is een tegelfabrikant gewijd aan het produceren van keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Tegels die bijdragen aan een huis met een eigen karakter, persoonlijke stijl en kleur. De keramische tegels van Cerim zijn speciaal ontworpen voor de badkamer, woonkamer en slaapkamer. Staat de tegel die u zoekt van Cerim hier niet bij? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Regge Tegels & Vloeren kan alle tegels uit het assortiment van Cerim aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs, of kom langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u ook alltijd contact met ons opnemen.

Enkele series van het Cerim assortiment

Cerim assortiment

De collectie van Cerim gaan helemaal mee met de huidige interieur trends, maar de collectie bevat ook series met tijdloos design. Dit creëert een gevarieerde en unieke collectie met ruime keuze aan niet van echt te onderscheiden natuursteen of keramisch parket. Met een uitgebreid assortiment weet Cerim voor iedereen een mogelijkheid te creëren, voor iedere richting van gebruik.

Cerim tegels in uw project?

Door het ruime assortiment van Cerim, kunnen de tegels in vrijwel ieder project worden verwerkt. Ook zijn de series van Cerim prima met elkaar te combineren, om een extra effect aan iedere ruimte te kunnen geven! Voor vele ruimtes ontwikkeld Cerim tegels die aan één stuk door gelegd kunnen worden om continuïteit te creëren. Cerim tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Oftewel, Cerim tegels zijn toepasbaar in ieder project.

Cerim tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Cerim of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door gezochte tegel of serie hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen