Cerim Tegels

Cerim tegels is een tegelfabrikant gewijd aan het produceren van keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Tegels die bijdragen aan een huis met een eigen karakter, persoonlijke stijl en kleur. De keramische tegels van Cerim zijn speciaal ontworpen voor de badkamer, woonkamer en slaapkamer. Staat de tegel die u zoekt van Cerim hier niet bij? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Regge Tegels & Vloeren kan alle tegels uit het assortiment van Cerim aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs, of kom langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u ook alltijd contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series van het Cerim assortiment

Cerim Ceramiche

Cerim Ceramiche is een fabrikant van keramiek afkomstig uit Italië. Italiaans is ook exact waar de stijl van Cerim Ceramiche voor staat. De stijl, design en kwaliteit van Italiaanse tegels is exact waar dit merk voor staat. Bij de ontwikkeling van het assortiment wordt door Cerim Ceramiche alle trends en wensen in de gaten gehouden. Zo staat Cerim tegels voor een unieke en eigen stijl. Daarnaast is dit Italiaanse merk onderdeel van de Florim Group. Regge Tegels & Vloeren kan als directe importeur van tegels van Cerim Ceramiche aanbieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast leveren wij het assortiment tegen snelle levertijden.

Het assortiment van Cerim

De collectie van Cerim gaan helemaal mee met de huidige interieur trends, maar de collectie bevat ook series met tijdloos design. Dit creëert een gevarieerde en unieke collectie met ruime keuze aan niet van echt te onderscheiden natuursteen of keramisch parket. Met een uitgebreid assortiment weet Cerim tegels voor iedereen een mogelijkheid te creëren, voor iedere richting van gebruik. Het assortiment van Cerim Tegels is er op gericht om natuurlijke materialen om te zetten in keramische varianten. Deze keramische varianten van de natuurlijke materialen hebben alle details die de materialen kenmerken. Maar dan in de voordelen van keramiek uiteraard! Ook buitentegels kunt u in het assortiment van Cerim vinden.

Cerim tegels voor uw project?

Door het ruime assortiment van Cerim, kunnen de tegels in vrijwel ieder project worden verwerkt. Ook zijn de series van Cerim prima met elkaar te combineren, om een extra effect aan iedere ruimte te kunnen geven! Voor vele ruimtes ontwikkeld Cerim tegels die aan één stuk door gelegd kunnen worden om continuïteit te creëren. Cerim tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Oftewel, Cerim tegels zijn toepasbaar in ieder project.

Cerim tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Cerim of wilt u extra informatie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Of neem direct contact met ons op. Voor een scherpe totaalprijs kunt u een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar Cerim tegels? Ook dan kan Regge Tegels & Vloeren u ondersteunen. Neem in dat geval contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen