Cerim Timeless

De Cerim Timeless is een collectie keramische tegels van Cerim. In de Timeless collectie zijn verschillende soorten natuursteen verwerkt in keramische producten, dit zijn zowel prachtige marmer- als natuursteensoorten. Door te letten op kleine details zijn de soorten natuursteen perfect overgenomen in de hoogwaardige keramische producten van Cerim Tegels.

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Afbeeldingen van de Timeless collectie

Cerim Timeless collectie

De Cerim Timeless collectie is een combinatie van zuiverheid, elegantie en tijdloze producten. Deze woorden als doel, hebben de basis gevormd van de Timeless collectie. De inspiratie is gehaald uit natuurstenen uit Italie en brengt deze collectie een stijl van onsterfelijke schoonheid. Er zijn 6 verschillende soorten steen verwerkt in deze collectie en in verscheidene soorten

Toepassing

De verschillende soorten steen die in deze collectie zijn verwerkt, zorgt ervoor dat dat de Timeless tegels een wijde mogelijkheid tot gebruik hebben. Deze tegels kunnen gebruikt worden om vrijwel iedere ruimte van een elegante uitstraling te voorzien.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Timeless Calacatta
  • Timeless Ceppo di gre
  • Timeless Amani Grey
  • Timeless Travertino
  • Timeless Marfil
  • Timeless Black Deep

Afmetingen

30x60 cm, 30x120 cm, 40x80 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 80x240 cm

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen