Cerim Le Veneziane

De Cerim Le Veneziane is een collectie keramische wand- en vloertegels, waarvoor de inspiratie is gehaald uit ‘Venetiaanse Battuto’ vloeren. Dit zijn vloeren met een terrazzo uitstraling die al eeuwenlang gebruikt worden in Venetie om gebouwen een prestigieuze uitstraling te geven. Met de Le Venziane collectie van Cerim Tegels kan deze uitstraling worden verkregen samen met het gemak van hoogwaardig keramiek.

Heeft u interesse in de Le Veneziane collectie? Vraag dan om een scherpe prijs te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Afbeeldingen van de Le Veneziane tegels

Cerim Le Veneziane collectie

De Cerim Le Veneziane collectie is een keramische herinterpretatie van Venetiaanse Battuto. Deze vloer wordt al eeuwenlang gebruikt in de Italiaanse architectuur. De Le Veneziane collectie is zeer gevarieerd in zowel de grafische details als de kleurvariaties. Deze kleurvariaties zijn vernoemd naar de wijken van de stad Venetië.

Le Veneziane toepassing

De Le Veneziane kan toegepast worden wanneer u op zoek bent naar de fraaie uitstraling van Terrazzo samen met de hoogwaardige kwaliteit van ‘Made in Italy’ keramiek. Pas deze collectie toe in iedere ruimte, van particuliere tot commerciële afwerkingen.

Kleuren en afmetingen

De Le Veneziane collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Le Veneziane Castello
– Le Veneziane San Marco
– Le Veneziane Santa Croce
– Le Veneziane San Polo
– Le Veneziane Dorsoduro
– Le Veneziane Cannaregio

Afmetingen
30×60 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze serie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers, of neem voor meer informatie contact met ons op. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen