Cerim Natural Stone

De Cerim Natural Stone is een natuursteenlook keramische tegel. Textuur en kleurnuances geïnspireerd uit natuursteen afkomstig uit de Scandinavische landen. Deze kenmerken geven deze keramische tegel de natuurlijke charme van echt natuursteen, maar dan in de praktische kenmerken van keramiek.

De prachtige, natuurlijke Natural Stone collectie tegen de scherpste prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. Uiteraard kunt u ook contact met opnemen voor meer informatie.

Afbeeldingen van de Natural Stone:

Cerim Natural Stone collectie

De kracht vaan natuurlijke elegantie wordt dankzij aandacht voor detail verrassend goed overgenomen. De 5 verschillende kleuren binnen deze serie geven ieder een ander soort natuursteen weer. Dit loopt uiteen van steenkool, mineralen of fossiele stenen. Een ruime keuze mogelijkheid dus! Met een leisteen uiterlijk wordt een oeroude smaak weer tot leven gebracht, in de vorm van harmonische kleuren.

Natural Stone kleuren en afmetingen

De Natural Stone collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Natural Stone is te verkrijgen in de kleuren:
– Natural Stone White
– Natural Stone Fossil
– Natural Stone Mineral
– Natural Stone Cream
– Natural Stone Coal

De Natural Stone is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Natural Stone collectie kopen?

Natural Stone collectie koopt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Cerim of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen