Cerim Rock Salt

De Cerim Rock Salt is een serie keramische tegels met een stoere, rauwe look van natuursteen. De tegels uit de Rock Salt collectie worden gekenmerkt door een natuursteenlook die levensecht is. Door de kleinste details van het natuursteen over te nemen komt het stoere karakter extra goed naar voren. Door verschillende diktes binnen de Cerim Rock Salt kan deze serie worden toegepast op wand, vloer en voor buitenruimtes.

Meer informatie over deze serie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cerim Rock Salt Collectie

Met de Cerim Rock Salt is het mogelijk om comfortabele ruimtes te creëren waar u rust kunt vinden, ver weg van de hectiek van het dagelijkse leven. Deze serie is geïnspireerd door de esthetiek van grote blokken natuursteen die uit ondergrondse mijnen worden gehaald en ook gebruikt worden voor de bouw van statige en prestigieuze gebouwen. Met dit als inspiratie geeft de collectie Cerim Rock Salt opnieuw de smaak weer van een fraaie natuurlijkheid die in staat is om leefruimtes eigentijds te maken. Ga met de grotere formaten uit deze collectie bijvoorbeeld voor een natuursteen wandtegel van keramiek met een uniforme look!

Rock Salt kleuren en afmetingen

Het kleurenpallet biedt 5 verschillende variaties die zijn verrijkt met een diepe en gedefinieerde adering. Frisse tinten, zoals die van het wit, grijs en salie, worden vergezeld door warmere tinten, zoals duifgrijs en rood, waardoor de allure van de glans of de tactiele materialiteit van natuurlijke kristallen terugkeert in iedere tegel. Alle kleurvarianten van de collectie worden aangeboden in een dikte van 10 mm (in de formaten 30x60, 60x60 en 60x120 cm) en 6 mm (in de formaten Magnum 60x120, 120x120 en 120x240 cm), in de afwerkingen Natural R10 en Glossy. Het gamma wordt verrijkt met een extra dikte van 20 mm voor gebruik van de Cerim Rock Salt in buitenruimtes. Deze variant voor buiten is verkrijgbaar in de variaties White Gold en Celtic Grey (in de formaten 60x60 en 60x120 cm).

Kleuren:

  • White Gold
  • Celtic Grey
  • Danish Smoke
  • Maui Green
  • Hawaiian Red

Afmetingen

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x240 cm.

De Cerim Rock Salt kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de Cerim Rock Salt? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Voor een scherpe prijs kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie