Cerim Material Stones

De Cerim Material Stones is een keramische tegel serie bestaande uit 9 verschillende steensoorten. De 9 natuurlijke stenen worden in aangepast naar de moderne trends. Hiermee krijgt deze tegel een natuurlijke, rustige uitstraling die helemaal mee kan met de moderne tijd.

Regge Tegels & Vloeren kan de Material Stones collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze zeer scherpe prijs direct een offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom voor advies en inspiratie. Uiteraard kunt u voor vragen ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cerim Material Stones collectie

De essentie van 9 stenen interpretaties binnen 1 tegelcollectie. Met de 9 steenvariaties wordt ervoor gezorgd dat er voor bijna iedere wens iets te vinden is binnen de Cerim Material Stones collectie. Met een moderne uitstraling herontdekt Material Stones de sfeer die verbonden is met de traditie van natuursteen. De Material Stones combineert deze traditie met nieuwe innovatie, bijvoorbeeld in de vorm van grote formaten die gebruikt kunnen worden voor een creatief en modern ontwerp.

Cerim Material Stones buitentegel

Deze serie is zowel voor binnen als buiten verkrijgbaar. Hierdoor kan met de Material Stones een continuïteit worden gecreëerd tussen binnen- en buitenomgevingen waardoor onverwachte creativiteit kan ontstaan.

Material Stones kleuren en afmetingen

De Material Stones collectie is te krijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Material 01
– Material 02
– Material 03
– Material 04
– Material 07
– Material 09

Afmetingen:
30×60 cm, 30×120 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 80×80 cm

Material Stones kopen?

De Cerim collectie vindt u tegen zeer scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u voorzien in een bijpassend advies.

Bent u geïnteresseerd in Cerim Material Stones of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Material Stones afbeeldingen