Florim Tegels

Florim Tegels is een van de grootste producenten van keramische tegels in Italië. Onderdelen van de Florim Group zijn Floor Gres, Rex Ceramiche, CEDIT, Casa Dolce Casa, Cerim en FLORIM Stone. Deze producenten worden gekenmerkt door een breed scala aan prachtige en unieke series in het assortiment, die door de geavanceerde productietechnologie van Florim Group een hoge kwaliteit hebben.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van alle fabrieken van Florim Group leveren tegen een scherpe prijs. Interesse in een tegel, of wilt u meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Florim:

Florim Group

De Florim Group bestaat uit 6 merken. Deze 6 merken produceren allenop een eigen manier waaruit een uniek assortiment ontstaat. Maar door meerdere merken binnen de Florim Group te voeren, kan er ook onderling ervaring worden uitgewisseld waardoor de merken elkaar versterken en altijd innoveren op gebied van design en kwaliteit. Niet voor niets is Florim Group een bedrijf dat al sinds de jaren 60 voor passie, creativiteit, toewijding en innovatie staat.

Tegels van Florim kopen?

Heeft u interesse in tegels uit het assortiment van Florim, of wilt u meer informatie en advies? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen