Florim Tegels

Florim Tegels is een van de grootste producenten van keramische tegels in Italië. Onderdelen van de Florim Group zijn de merken Floor Gres, Rex Ceramiche, CEDIT, Casa Dolce Casa, Cerim. Ook produceert Florim tegels zelf enkele tegelcollecties. Deze producenten worden gekenmerkt door een breed scala aan prachtige en unieke series in het assortiment, die door de geavanceerde productietechnologie van een hoge kwaliteit hebben.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van alle fabrieken van Florim Group leveren tegen een scherpe prijs. Interesse in een tegel, of wilt u meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij geven graag advies over de toepassing van deze tegels.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Florim Group; Het idee van Made in Florim

De Florim Group bestaat uit 5 merken. Deze 5 merken produceren allen op een eigen manier waaruit een uniek assortiment ontstaat. Maar door meerdere merken binnen de Florim Group te voeren, kan er ook onderling ervaring worden uitgewisseld waardoor de merken elkaar versterken en altijd innoveren op gebied van design en kwaliteit. Niet voor niets is dit Italiaanse bedrijf een bedrijf dat al sinds de jaren 60 voor passie, creativiteit, toewijding en innovatie staat. Naast de productie onder andere merken, produceert Florim Ceramica ook collecties onder de eigen noemer. Dit zijn de collecties die vallen onder de eigen naam van het bedrijf en Florim Stone.

De merken die vallen onder de Group

Made in Florim is het idee achter alle merken van Florim. Made in staat voor passie, innovatie en design. Met deze waarden als kernpunten geeft een tegel van een merk van de Florim Group de zekerheid van een hoge kwaliteit. Onderdeel van deze Group zijn deze 5 merken: Floor Gres, Rex Ceramiche, CEDIT, Casa Dolce Casa en Cerim Tegels. Deze tegelmerken produceren allemaal onder de noemer van Made in Florim.

Voor alle projecten een toepassing in dit assortiment

De vele merken van Florim Group produceren allen een uniek assortiment met eigen details maar met dezelfde kernwaarden. Door allemaal een eigen assortiment neer te zetten is het assortiment van Florim Tegels bijna eindeloos! Daarom zal voor ieder project een Florim tegel te vinden zijn die past bij de wens. Ook voor buitenruimtes kunt u toepassingen vinden in het assortiment. Dit zijn de terrastegels die met een dikte van 20 mm worden afgewerkt.

Florim tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan het hele assortiment van ieder merk van Florim Tegels aanbieden tegen scherpe prijzen, door onze directe contacten met de fabrieken die vallen onder het merk. Heeft u interesse in tegels uit het assortiment van Florim, of wilt u meer informatie en advies? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de tegels uit het assortiment: