Florim Tegels

Florim Tegels is een van de grootste producenten van keramische tegels in Italië. Onderdelen van de Florim Group zijn de merken Floor Gres, Rex Ceramiche, CEDIT, Casa Dolce Casa, Cerim. Ook produceert Florim zelf onder de naam van FLORIM Stone. Deze producenten worden gekenmerkt door een breed scala aan prachtige en unieke series in het assortiment, die door de geavanceerde productietechnologie van Florim Tegels een hoge kwaliteit hebben.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van alle fabrieken van Florim Group leveren tegen een scherpe prijs. Interesse in een tegel, of wilt u meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Florim Group; Het idee van Made in Florim

De Florim Group bestaat uit 5 merken. Deze 5 merken produceren allen op een eigen manier waaruit een uniek assortiment ontstaat. Maar door meerdere merken binnen de Florim Group te voeren, kan er ook onderling ervaring worden uitgewisseld waardoor de merken elkaar versterken en altijd innoveren op gebied van design en kwaliteit. Niet voor niets is Florim Group een bedrijf dat al sinds de jaren 60 voor passie, creativiteit, toewijding en innovatie staat.

Made in Florim is het idee achter alle merken van Florim. Made in Florim staat voor passie, innovatie en design. Met deze waarden als kernpunten geeft een tegel van een merk van de Florim Group de zekerheid van een hoge kwaliteit. Onderdeel van de Florim Group zijn deze 5 merken: Floor Gres, Rex Ceramiche, CEDIT, Casa Dolce Casa en Cerim Tegels.

Voor ieder project een Florim Tegel

De vele merken van Florim Group produceren allen een uniek assortiment met eigen details maar met dezelfde kernwaarden. Door allemaal een eigen assortiment neer te zetten is het assortiment van Florim Tegels bijna eindeloos! Daarom zal voor ieder project een Florim tegel te vinden zijn die past bij de wens.

Wilt u meer informatie over Florim?

Regge Tegels & Vloeren kan het hele assortiment van ieder merk van Florim Group aanbieden tegen scherpe prijzen, door onze directe contacten met de fabrieken van Florim. Heeft u interesse in tegels uit het assortiment van Florim, of wilt u meer informatie en advies? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Florim: