Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa tegels is opgericht in 1994 en dat maakt Casa Dolce Casa een van de jongere generatie tegelfabrikanten die zich onderscheidt door een gewaagde maar toch uitstekende en prachtige keus in tegels. Sinds 2005 behoort Casa Dolce Casa tot Florim Ceramiche S.p.A, een wereldleider in de keramiekindustrie. Casa Dolce Casa biedt een fantastische kwaliteit en enorme creativiteit. Lees hier meer over Casa Dolce Casa. 

Regge Tegels & Vloeren kan iedereen voorzien in een scherpe prijs voor Casa Dolce Casa tegels. Direct een scherpe prijs weten voor de tegels van Casa Dolce Casa? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs bij ons in de showroom.

 

De Casa Dolce Casa series:

De collecties van Casa Dolce Casa

Traditie en vakmanschap met een moderne tint, dat zijn de belangrijkste factoren in de tegels van Casa Dolce Casa. Elke collectie van Casa heeft zijn eigen kenmerken wat de collectie uniek maakt. Dit komt door de grote verscheidenheid van inspiratie waarvan Casa Dolce Casa gebruik maakt. De series lopen uiteen van warme, gezellige en natuurlijke tegels tot tegels die meer een  stedelijk, industrieel karakter hebben. Door het fabriceren van een natuurlijke uitstraling met een creatief kleurgebruik worden de tegels van Casa Dolce Casa steeds populairder. De tegels zijn van ongekende kwaliteit, keihard en praktisch onverwoestbaar.

Casa Dolce Casa tegels hebben een ruime gebruiksmogelijkheid, van badkamer tot keuken tot aan woonkamer. Overal kunt u de prachtige looks en kenmerken van Casa Dolce Casa tegels in huis halen!

Casa Dolce Casa tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Casa. Wij kunnen u adviseren en de scherpste prijs aanbieden bij Casa Dolce Casa.
Bent u geïnteresseerd in de tegels van Casa Dolce Casa of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de tegel van Casa Dolce Casa die u zoekt hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!