Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa Tegels is opgericht in 1994 en dat maakt Casa Dolce Casa een van de jongere generatie tegelfabrikanten die zich onderscheidt door een gewaagde maar toch uitstekende en prachtige keus in tegels. Sinds 2005 behoort Casa Dolce Casa tot Florim Ceramiche S.p.A, een wereldleider in de keramiekindustrie. Dit tegelmerk afkomstig uit Italië biedt een fantastische kwaliteit en enorme creativiteit.

Regge Tegels & Vloeren kan iedereen voorzien in een scherpe prijs voor Casa Dolce Casa tegels. Direct een scherpe prijs weten voor de tegels van dit merk? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies van onze verkoopmedewerkers langs bij ons in de showroom. Uiteraard kunt u voor vragen ook contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series uit het assortiment:

Over Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa Ceramiche is een Italiaans tegelmerk. Als Italiaans tegelmerk wordt het gekenmerkt door de fraaie designs die worden vervaardigd. Het merk richt zich dan ook vooral op tegels die het design van de ruimte moeten bepalen. Hiervoor worden meerdere series in verschillende afwerkingen op de markt gezet. De vloer- en wandtegels zijn dan ook een perfecte combinatie tussen stijl en de kwaliteit van Italiaans keramiek.

De collecties van Casa Dolce Casa Tegels

Traditie en vakmanschap met een moderne tint, dat zijn de belangrijkste factoren in de tegels van Casa Dolce Casa tegels. Elke collectie van Casa Dolce heeft zijn eigen kenmerken wat de collectie uniek maakt. De meeste collecties zijn zowel als wandtegels en vloertegels te gebruiken. Dit komt door de grote verscheidenheid van inspiratie waarvan Casa Dolce Casa tegels gebruik maakt. De series lopen uiteen van warme, gezellige en natuurlijke tegels tot tegels die meer een stedelijk, industrieel karakter hebben. Door het fabriceren van een natuurlijke uitstraling met een creatief kleurgebruik worden de tegels van dit merk steeds populairder. De tegels zijn van ongekende kwaliteit, keihard en praktisch onverwoestbaar. Deze keramische tegels hebben een ruime gebruiksmogelijkheid, van badkamer tot keuken tot aan woonkamer. Overal kunt u de prachtige looks en kenmerken van de Italiaanse stijl in huis halen!

Verzekerd van kwaliteit met Casa Dolce Casa tegels

U bent verzekerd van kwalitatief hoogstaande keramische tegels wanneer u kiest voor een tegel uit het assortiment van Casa Dolce Casa tegels. Dit merk a is namelijk onderdeel van de Florim Group sinds 2005. Bij de Florim Group zijn meerdere tegelmerken ondergebracht, waardoor onderling ervaring en techniek wordt uitgewisseld waarmee de merken elkaar versterken.

Casa Dolce Casa Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Casa Dolce Casa tegels . Wij kunnen u adviseren en de scherpste prijs aanbieden. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Casa Dolce Casa of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers. Of neem contact met ons op via het zakelijk contactformulier. Als dealer van Casa Dolce Casa tegels kan Regge Tegels & Vloeren het assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen met bijbehorende snelle levertijden.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen