Casa Dolce Casa Flagstone 2.0

De Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 collectie is geïnspireerd op sedimentaire natuurstenen die veelgebruikt werden en worden in de stijl van Angelsaksische vloeren. De uitstraling van de sedimentaire natuurstenen in de stijl van de Angelsaksische vloeren is overgenomen in de Flagstone collecties, tot in het kleinste detail.

Wilt u meer informatie en advies over deze vloer? Dan bent u altijd van harte welkom bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. U kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor de Casa Dolce Casa Flagstone 2.0.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Casa Dolce Casa Flagstone collectie

De Casa Dolce Casa Flagstone collectie blijft trouw aan de uitstraling van het sedimentaire gesteente. De collectie herinnert aan het verleden door de rijkdom van de kleur en structurele details waarbij iedere kleur een eigen, unieke en specifieke oppervlakteafwerking brengt in de tegel. De Flagstone collectie is verkrijgbaar in 5 kleuren die uiteen lopen van lichte tot donkere kleuren, en in 6 formaten.

Flagstone toepassing

De Casa Dolce Casa Flagstone brengt de stijl van Angelsaksische vloeren over in de vorm van hoogwaardig keramiek. Met de keramische mogelijkheid kan de uitstraling van de sedimentaire gesteenten in iedere ruimte worden verwerkt.

Kleuren en afmetingen

De Flagstone is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Flagstone White
  • Flagstone Grey
  • Flagstone Plomb
  • Flagstone Green
  • Flagstone Black

Afmetingen:
30×60 cm, 40×80 cm, 60×120 cm, 40×180 cm, 80×80 cm, 80×180 cm

Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u op zoek naar meer informatie over de Casa Dolce Casa Flagstone 2.0? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Een bezoek brengen aan de showroom kan natuurlijk ook. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie: