Casa Dolce Casa Stones&More 2.0

Casa Dolce Casa Stones&More 2.0 is een verfijnde selectie van steenlook en marmerlook keramische tegels. Deze marmer- en steenlook is gehaald uit 9 verschillende en inspirerende bronnen die de collectie in een perfecte balans brengen. Meer informatie over de Stones&More 2.0 collectie?

Direct de prijs weten van de Casa Dolce Casa Stones&More 2.0 collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom, voor advies van onze verkopers. Ook kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Casa Dolce Casa Stones&More 2.0 tegelcollectie

De Casa Dolce Casa Stones&More 2.0 is een verzameling van verschillende looks. Met de klassieke uitstraling van marmer wordt luxe en klasse uitgestraald. Met de natuurlijke uitstraling van natuursteen wordt rustiek en ontspannenheid gebracht. Ga voor een natuursteen tegel van keramiek in alle ruimtes door de toepassing van de Casa Dolce Casa Stones&More2.0.

Stones & More Calacatta

Een van de populairste marmerlooks binnen de Stones en More 2.0 collectie, is de Stones en More 2.0 Calacatta. De Calacatta is tevens een van de populaire series van Casa Docle Casa, door de prachtige marmerlook die niet van echt marmer te onderscheiden is, maar wel de voordelen van keramiek met zich mee brengt!

De toepassing van deze collectie

Door de verzameling van de verschillende looks binnen de Stones&More 2.0 collectie heeft deze collectie kracht om inrichtingen een nieuw leven in te blazen. Het spel met de contrasten tussen traditie en modernisme is terug te zien in de collectie en geeft een uitstraling die zweeft tussen herinnering en toekomst.

Casa Dolce Casa Stones&More 2.0 kleuren en afmetingen

De Stones&More 2.0 is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Stones&More 2.0 Stone Calacatta
  • Stones&More 2.0 Stone Burl White
  • Stones&More 2.0 Arabescato White
  • Stones&More 2.0 Stone Burl Gray
  • Stones&More 2.0 Amanzi Bronze
  • Stones&More 2.0 Stone Calacatta Black
  • Stones&More 2.0 Stone Marfil
  • Stones&More 2.0 Stone Zecevo
  • Stones&More 2.0 Stone Sahara Noir

Afmetingen:
30×60 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×240 cm, 60×120 cm, 80×240 cm, 80×180 cm, 120×280 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 160×320 cm, 160×160 cm

Verder is deze collectie verkrijgbaar in speciale afwerkingen en mozaïek vormen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Casa Dolce Casa Stones&More 2.0 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Deze bijzondere collectie tegen de scherpste prijs? Dan zit u goed bij Regge Tegels & Vloeren. Niet alleen kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs, ook kunnen wij u een goed advies geven. Benieuwd naar de scherpste prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. De Casa Dolce Casa Stones&More 2.0 collectie is ook zeker een uitkomst voor grote projecten, architecten en designers. Neem hiervoor contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie