Casa Dolce Casa Motion

De Casa Dolce Casa Motion collectie, is een serie keramische tegel met de warme en levendige look van cement. Deze warme en levendige look van cement, wordt extra versterkt door de kleurvariaties. De kleurvariaties binnen de collectie zijn een belangrijke eigenschap voor deze collectie. Ga direct de afbeeldingen van deze collectie bekijken! Of wilt u meer informatie? Dan kunt u hier verder lezen over de Motion collectie.

De Motion keramische tegels tegen de scherpste prijs vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Benieuwd naar de scherpste prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor advies kunt u langskomen bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van de Motion collectie:


Motion Basic


Motion Mix


Motion Pure

Lees meer over Casa Dolce Casa Motion

Casa Dolce Casa Motion collectie

Casa Dolce Casa heeft er voor gekozen om drie verschillende kleurvariaties te geven aan de Motion collectie. De kleurvariaties bestaan uit drie basiskleuren en geven de tegel een warme, gastvrije uitstraling met een rustieke touche. De kleuren en tegels zijn te verkrijgen in twee verschillende stijlen. Beide stijlen geven de tegel een iets andere uitstraling. De Motion mix heeft het sterkere karakter en biedt een aanzienlijke en duidelijke variatie van textuur aan een tegeloppervlak. Motion Pure geeft kleurvariatie minder sterk weer, enkel bij grotere tegel oppervlakken is hierbij een kleurvariatie zichtbaar. Met uiteenlopende afmetingen van 30×60 cm tot 120×240 cm zijn ook de afmetingen van de Motion collectie zeer gevarieerd.

Casa Dolce Casa Motion buitentegel

Ook is de Motion tegel te gebruiken voor sommige buitenruimtes. Om hier meer advies over te krijgen, kunt u contact met ons opnemen.

Casa Dolce Casa Motion kleuren en afmetingen

De Motion collectie is te krijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Motion Basic 01
– Motion Pure 01
– Motion Mix 01
– Motion Basic 02
– Motion Pure 02
– Motion Mix 02
– Motion Basic 03
– Motion Pure 03
– Motion Mix 03

Afmetingen:
20×20 cm, 30×60 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 60×240 cm, 120×120 cm, 120×280 cm, 120×240 cm.

Casa Dolce Casa Motion kopen?

De Motion collectie keramische tegel vindt u het goedkoopst bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect, designer, of bezig met een groot project? Dan helpen wij u ook graag. Neem in dat geval contact met een accountmanager op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!