Casa Dolce Casa Artwork

De Casa Dolce Casa Artwork is een keramische tegel met een fraaie terrazzolook. Terrazzo is een eeuwenoude techniek waarbij restafval van de bouw, zoals marmer en graniet, vermengd werd met het beton waar de vloeren van gelegd werden. Doordat er over de vloeren werd gelopen, werd de vloer onbedoeld gepolijst. Hierdoor werden de stukjes marmer en graniet zichtbaar.

De terrazzo-look van de Artwork collectie tegen de een scherpe prijs verkrijgen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om een bijpassend advies op maat te krijgen. Voor meer informatie kunt ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Artwork collectie:

Casa Dolce Casa Artwork collectie

De Artwork collectie bevat drie ‘hoofdkleurschakeringen’ , waar de rest van de kleurvariaties een variant op zijn. De gespikkelde uitstraling van de Artwork kan hierdoor in vele variaties weergegeven worden! Men is de stijl later op vele verschillende manier gaan gebruiken. Het nadeel van Terrazzo is dat het geen sterk materiaal en makkelijk vlekt. Hierdoor is de Casa Dolce Casa Artwork een goede uitkomst! Deze tegel is namelijk van keramiek gemaakt en daardoor kras en slijtvast is, kleur behoudt en niet vlekt. De Artwork neemt alle nadelen dus weg! Neem nu de Terrazzolook met alle voordelen van keramiek. Door de vele kleuren is er een groot scala aan keuzes!

Artwork toepassingen

Het gespikkelde oppervlak is uniek in de tegelwereld. Daarmee brengt de Artwork collectie een sfeer in elke ruimte die bijna nergens anders wordt gevonden. Deze unieke sfeer kan zowel gebruikt worden voor commerciële of openbare ruimtes als particuliere ruimtes. Breng de Artwork collectie in een bedrijfshal, winkel of gewoon in uw woonkamer. Overal zal deze tegel de uitstraling een uniek karakter geven!

Artwork productietechniek

De Artwork heeft een hoogwaardige kwaliteit door de geavanceerde productietechniek waarvan Casa Dolce Casa gebruik maakt. Hierdoor wordt duurzaamheid gegarandeerd zonder hier ook maar iets van de uitstraling voor in te leveren.

De Artwork is te verkrijgen in de afmetingen:
40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 80×80 cm, 120×120 cm, 120×240 cm

Casa Dolce Casa Artwork kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft door korte lijnen met de Casa Dolce Casa fabriek de scherpste prijs voor het gehele assortiment van Casa Dolce Casa, dus ook voor de Artwork collectie. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen