Wooden Tile of Casa Dolce Casa

De collectie keramische houtlook tegels Wooden Tile of Casa Dolce Casa, is een collectie waarvoor de inspiratie gehaald is uit Scandinavisch hout en ontwerp. Dit geeft de tegel een rustige en natuurlijke uitstraling van echt hout, onder meer door een houtlook die gevarieerd en niet van echt te onderscheiden is. Meer informatie over de Wooden Tile? Lees dan hier meer over de Wooden Tile collectie of bekijk direct de afbeeldingen van deze collectie.

Deze keramische houtlooktegel tegen de scherpste prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u advies van ons? Kom dan langs in de showroom.

Enkele afbeeldingen van de Wooden Tile of Casa Dolce Casa:


Wooden Tile Gray


Wooden Tile Walnut


Wooden Tile White

Lees meer over Wooden Tile of Casa Dolce Casa

Wooden Tile of Casa Dolce Casa collectie

Neutrale kleuren met een Scandinavisch geïnspireerd ontwerp, dat is wat de basis vormt van deze collectie. De Wooden Tile creert sferen waarin de natuurlijke eenvoud van houtlook prachtig naar voren komt. Binnen de collecties zijn de afmetingen afgestemd op de vorm van houten planken. Maar er zijn ook een tal van decoraties en speciale stukken.

Wooden Tile of Casa Dolce Casa toepassing

Elke ruimte of locatie verandert in een tijdloze sfeer met de verfijnde houtlook. De lichte tinten van deze collectie geven meer het gevoel van een tijdloze stijlen, terwijl de donkere kleuren meer een gedurfde stijl uitstralen.

Wooden Tile of Casa Dolce Casa kleuren en afmetingen

De Wooden Tile collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleurvariaties en afmetingen.

Kleuren:
– Wooden Tile White
– Wooden Tile Gray
– Wooden Tile Almond
– Wooden Tile Walnut
– Wooden Tile Brown

Afmetingen:
15×120 cm, 20×120 cm, 20×180 cm, 26.5×180 cm

Voor meer informatie over de speciale afwerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wooden Tile of Casa Dolce Casa kopen?

De Wooden Tile of Casa Dolce Casa kopen, tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!