Wooden Tile of Casa Dolce Casa

De collectie keramische houtlook tegels Wooden Tile of Casa Dolce Casa, is een collectie waarvoor de inspiratie gehaald is uit Scandinavisch hout en ontwerp. Dit geeft de tegel een rustige en natuurlijke uitstraling van echt hout, onder meer door een houtlook die gevarieerd en niet van echt te onderscheiden is.

Deze keramische houtlooktegel tegen een scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u advies van ons? Kom dan langs in de showroom of neem gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wooden Tile of Casa Dolce Casa collectie

Neutrale kleuren met een Scandinavisch geïnspireerd ontwerp, dat is wat de basis vormt van deze collectie. De Casa Dolce Casa Wooden Tile creert sferen waarin de natuurlijke eenvoud van houtlook prachtig naar voren komt. Binnen de collecties zijn de afmetingen afgestemd op de vorm van houten planken. Maar er zijn ook een tal van decoraties en speciale stukken.

Wooden Tile toepassing

Elke ruimte of locatie verandert in een tijdloze sfeer met de verfijnde houtlook. De lichte tinten van deze collectie geven meer het gevoel van een tijdloze stijlen, terwijl de donkere kleuren meer een gedurfde stijl uitstralen. De Casa Dolce Casa Wooden Tile kan als keramisch parket ook in de badkamer worden verwerkt. Of in ruimtes die veel belast worden.

Wooden Tile kleuren en afmetingen

De Wooden Tile collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleurvariaties en afmetingen.

Kleuren:

  • Wooden Tile White
  • Wooden Tile Gray
  • Wooden Tile Almond
  • Wooden Tile Walnut
  • Wooden Tile Brown

Afmetingen:
15×120 cm, 20×120 cm, 20×180 cm, 26.5×180 cm

Voor meer informatie over de speciale afwerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wooden Tile of Casa Dolce Casa kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Wooden Tile of Casa Dolce Casa kopen, tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Onze showroom bezoeken voor advies kan natuurlijk ook. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar de Wooden Tile of Casa Dolce Casa? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: