Casa Dolce Casa Studios

De Casa Dolce Casa Studios collectie, is een collectie keramische tegels waarvan de inspiratie is gevonden in een moderne cementlook. De Studios collectie heeft een verfijnde en discrete persoonlijkheid door deze cementlook. Deze combinatie geeft de Casa Dolce Casa Studios collectie een ruime mogelijkheid tot gebruik voor de hedendaagse interieurarchitectuur! Bekijk direct afbeeldingen van de Studios collectie! Of lees hier meer over de Studios collectie.

Interesse in deze cementlook collectie, of wilt u meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op. Voor advies en inspiratie kunt u uiteraard langskomen bij ons in de showroom.

De afbeeldingen van deze collectie: 


Studios Concrete


Studios Sand


Studios Brick


Studios Rubber


Studios Chalk

Lees meer over Casa Dolce Casa Studios

Casa Dolce Casa Studios collectie

De Casa Dolce Casa Studios collectie kent een kleurenpalet dat de typische Casa Dolce Casa stijl vertegenwoordigt, door middel van populaire tinten verfijnd met de ervaring van Casa Dolce Casa. De zes verschillende tinten zijn gekozen om interieurontwerpers een keuze te geven om een stijl te creëren waarnaar ze op zoek zijn! Hierdoor kan iedereen de Studios collectie afstemmen naar eigen wens. Deze mogelijkheid wordt uitgebreid met de vele, verschillende afmetingen van de Studios collectie.

Casa Dolce Casa Studios toepassing

Een moderne cementlook is populair binnen de hedendaagse interieurontwerpen. Op deze trend speelt Casa Dolce Casa perfect in met de Studios collectie. Dit geeft de mogelijkheid om de uitstraling van cementlook in huis te halen, samen met de voordelen van hoogwaardig keramiek!

Casa Dolce Casa Studios kleuren en afmetingen

De cementlook van de Studios collectie is te verkrijgen in de onderstaande afmetingen en kleuren.

Kleuren:

– Studios Chalk
– Studios Cloud
– Studios Concreate
– Studios Sand
– Studios Brick
– Studios Rubber

Afmetingen:

20×20 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 40×120 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 120×280 cm.

Casa Dolce Casa Studios kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt de Casa Dolce Casa Studios collectie aan tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.
Bent u designer, architect of interieurontwerper? Ook dan denken wij graag met u mee! Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!