Casa Dolce Casa Pietre 3

Casa Dolce Casa Pietre 3 zijn keramische tegels met een fraaie steenlook. Pietre 3 heeft een verfijnde stijl samen met de keuze van natuurlijke kleurvariaties. Pietre 3 is het resultaat van studie met veel aandacht voor detail. De natuurlijke kleurvariaties zijn zeer uitgebreid en lopen van exclusieve tot neutrale kleuren. Deze tegel biedt een breed scala aan decoratieve oplossingen voor interieur architectuur. Door een breed scala aan maten en afwerkingen wordt dit nog meer uitgebreid! Bekijk gelijk enkele afbeeldingen van deze collectie.

De Pietre 3 collectie tegen de scherpste prijs? Vraag dan een offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over de Pietre 3 collectie

Enkele afbeeldingen van de Casa Dolce Casa Pietre 3


Pietre 3 Coal


Pietre 3 Pearl


Pietre 3 White en Ash

Lees meer over Casa Dolce Casa Pietre 3

Casa Dolce Casa Pietre 3 collectie

De inspiratie van de Pietre 3 collectie komt uit het natuurlijke limestone, oftewel kalksteen. Kalksteen heeft een fraaie uitstraling. Deze fraaie uitstraling van kalksteen is met de Pietre 3 nu ook verkrijgbaar in praktisch keramiek. Met een neutraal kleurenpallet past deze collectie in bijna elke ruimte, zowel commercieel als particulier.

Casa Dolce Casa Pietre 3 toepassing

De Casa Dolce Casa Pietra 3 kan door het neutrale kleurenpallet in bijna elke ruimte tot zijn recht komen. Hierdoor is het een perfecte oplossing die mee gaat met de moderne architecteuur. Met een breed scala aan maten en afwerkingen kan deze fraaie tegel ook nog naar wens worden aangepast!

Casa Dolce Casa Pietre 3 kleuren en afmetingen

De Pietre 3 collectie is te krijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

De Pietre 3 is te verkrijgen in de kleuren:
– Pietre 3 Limestone White
– Pietre 3 Limestone Pearl
– Pietre 3 Limestone Ash
– Pietre 3 Limestone Coal
– Pietre 3 Limestone Almond
– Pietre 3 Limestone Taupe

De Pietre 3 is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 80×80 cm, 80×180 cm

Casa Dolce Casa Pietre 3 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Pietre 3 of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op  of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!