Casa Dolce Casa Pietre 3

Casa Dolce Casa Pietre 3 zijn keramische tegels met een fraaie steenlook. Pietre 3 heeft een verfijnde stijl samen met de keuze van natuurlijke kleurvariaties. Pietre 3 is het resultaat van studie met veel aandacht voor detail. De natuurlijke kleurvariaties zijn zeer uitgebreid en lopen van exclusieve tot neutrale kleuren. Deze tegel biedt een breed scala aan decoratieve oplossingen voor interieur architectuur. Door een breed scala aan maten en afwerkingen wordt dit nog meer uitgebreid!

Heeft u interesse in de Pietre 3 collectie, en wilt u een scherpe prijs samen met bijpassend adveis? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Casa Dolce Casa Pietre 3 collectie

De inspiratie van de Pietre 3 collectie komt uit het natuurlijke limestone, oftewel kalksteen. Kalksteen heeft een fraaie uitstraling. Deze fraaie uitstraling van kalksteen is met de Casa Dolce Casa Pietre 3 nu ook verkrijgbaar in praktisch keramiek. Met een neutraal kleurenpalet past deze collectie in bijna elke ruimte, zowel commercieel als particulier.

Pietre 3 toepassing

De Casa Dolce Casa Pietra 3 kan door het neutrale kleurenpallet in bijna elke ruimte tot zijn recht komen. Hierdoor is het een perfecte oplossing die mee gaat met de moderne architectuur. Met een breed scala aan maten en afwerkingen kan deze fraaie tegel ook nog naar wens worden aangepast!

Pietre 3 kleuren en afmetingen

De Pietre 3 collectie is te krijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

De Pietre 3 is te verkrijgen in de kleuren:

  • Pietre 3 Limestone White
  • Pietre 3 Limestone Pearl
  • Pietre 3 Limestone Ash
  • Pietre 3 Limestone Coal
  • Pietre 3 Limestone Almond
  • Pietre 3 Limestone Taupe

De Pietre 3 is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 80×80 cm, 80×180 cm

Casa Dolce Casa Pietre 3 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in de Casa Dolce Casa Pietre 3 of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of breng een bezoek aan onze showroom. Bent u architect of designer, of met een zakelijk project bezig? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Pietre 3 Tegels