Rex Ceramiche

Elegantie, design en een luxe uitstraling, in combinatie met een goed en innovatief productieproces, dat is waar Rex Ceramiche voor staat. De keramische tegels van Rex Ceramiche hebben een uitstraling die past bij moderne trends, maar ook eigentijds zijn. Bovendien zijn de keramische tegels van Rex door een innovatief productieproces van hoogwaardige kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van stijl of design! Lees hier meer over Rex tegels.

Kortom, Rex Ceramiche is een tegelfabrikant die de focus richt op prachtig design en de beste productietechnieken.

Op zoek naar de scherpste prijzen voor de tegels uit het assortiment van Rex? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor bijpassend advies. Zoekt u een tegel die hier niet bij staat of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

De Rex Series:

 

Rex Assortiment

Een proces waarbij alleen materiaal met de hoogste kwaliteit telt. Innovatief zijn, zo dat Rex mee kan met alle wensen van de laatste, moderne trends. Maar ook het creëren van tijdloze tegels, die altijd met de tijd mee kunnen. Dit vindt u terug in de uitstekende kwaliteiten van de keramische tegels. Deze tegels zijn uiterst slijt-, kras- en kleurvast, waardoor u extreem lang kunt genieten van uw prachtige vloer- en wandtegels. Rex laat in alle tegels de natuurlijke uitstraling uiterst perfect terugkomen in de vorm van keramiek. Rex creëert luxe en elegantie, en samen met dit zorgt Rex er ook voor om in elke ruimte een warme en gastvrije atmosfeer te creëren.

Rex tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft direct contact met de fabriek van Rex. Hierdoor kunnen wij in de beste prijs samen met goed advies voorzien!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Rex Ceramiche of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de tegel van Rex die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!