Rex La Roche

De Rex la Roche geeft uitstekend weer hoe de Italiaanse charme in zijn puurste vorm hoort te zijn. De collectie heeft een elegante afwerking, waardoor de la Roche een perfecte weergave geeft tussen de relatie van mens en natuur. La Roche is geïnspireerd op verschillende soorten natuursteen. Antieke en moderne elementen die perfect naast elkaar gedijen. De La Roche is een keramische tegel met een robuuste, ruige en stoere uitstraling.

Op zoek naar deze fraaie tegel tegen een scherpe prijs? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. Voor een vraag kunt u gerust contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Rex la Roche tegelcollectie

De Rex la Roche keramische tegel omvangt maar liefst tien verschillende formaten, vier kleuren en twee verschillende afwerkingen. Met zowel tegels voor de vloer als voor de wand is de la Roche serie zeer vrij in het gebruik en geeft u de mogelijkheid om elke ruimte in te richten naar uw eigen smaak. De stijlvolle tegels zijn gemakkelijk in het gebruik en onderhoud, één van de vele voordelen die keramiek heeft. Met deze serie haalt u gegarandeerd een stijlvolle vloer of wand in huis waar u vele jaren van kunt genieten.

La Roche kleuren en afmetingen

De la Roche is te verkrijgen in de kleuren:
– La Roche Blanc
– La Roche Ecru
– La Roche Grey
– La Roche Mud

De Rex la Roche is te verkrijgen in de afmetingen:
160×320 cm, 120×280 cm, 120×240 cm, 160×160 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 40×120 cm, 60×60 cm, 40×80 cm

Rex la Roche kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Rex Ceramiche of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie