Rex Planches

Een warme interpretatie van het oudste bouwmateriaal wat er bestaat: hout. Rex Planches is een levensecht-lijkend keramisch parket. Gebaseerd op echt hout, waarbij de details voorop staan. Dit is ook goed te zien in het uiterlijk van de Rex Planches, waarbij het verloop van de sneden in het hout en de knoesten goed waarneembaar zijn. In de tegel is met het oog op natuur, een realistische en stijlvolle nabootsing gemaakt, maar u krijgt wel alle voordelen van keramiek!

De scherpste prijs voor de Planches collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Op zoek naar bijpassend advies? Kom dan eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Rex Planches tegelcollectie

De Rex Planches is kras- en slijtvast, en behoud ook zijn kleur. Verder behoeft de Rex weinig onderhoud, dat betekent dus extra genieten van deze prachtige tegel!
De Planches zorgt voor een rustige, warme sfeer binnen de ruimte. Perfect voor een woon- of slaapkamer waar u heerlijk tot rust kunt komen. Deze natuurlijk ogende houtlook brengt u echt tot rust!

Rex Planches kleuren en afmetingen

De Planches is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Planches is te verkrijgen in de kleuren:
– Planches Perle
– Planches Amande
– Planches Miel
– Planches Noisette
– Planches Choco

De Planches is te verkrijgen in de afmetingen:
26.5 x180 cm, 20×120 cm, 15×120 cm, 22.5 x 90 cm, 20×180 cm, 15×90 cm.

Rex Planches kopen?

De Rex Planches vindt u voor een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Rex Planches of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Planches collectie