Rex Étoile de Rex

Elegantie en luxe, de termen waar Étoile de Rex voor staat. De looks van exclusief marmer maar de kwaliteit van hoogwaardig keramiek! Dit is de ideale combinatie van een luxe uitstraling met een lange duurzaamheid.  Elke particuliere, openbare of commerciële ruimte die luxe en design uit moet stralen, biedt de Étoile de Rex een fraaie mogelijkheid voor! Bekijk direct de afbeeldingen van deze collectie.

De Étoile de Rex krijgen tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom eens langs in de showroom.

Lees meer over de Étoile de Rex

Enkele afbeeldingen van de Rex Étoile de Rex:


Étoile Renoir


Étoile Creme


Étoile Brown River


Étoile Gris


Étoile Illusion


Étoile Symphonie


Étoile Tropical

Lees meer over Rex Étoile de Rex

Étoile de Rex collectie

Marmer wordt al eeuwenlang gebruikt om luxueuze ruimtes een fraai effect te geven. De Rex Étoile de Rex geeft hier een goede moderne mogelijkheid voor. De serie biedt 7 verschillende kleurvariaties voor vloer en wand, die ook nog eens goed kunnen worden gecombineerd. De verscheidenheid van texturen aan het oppervlak zorgen ervoor dat er nooit één saai patroon wordt gevormd, maar juist een levendige vloer. Door de XL-formaten binnen de Étoile de Rex collectie (120×120, 120×240) , kan er 1 mooi oppervlak worden gecreëerd. Pas deze collectie toe in ruimtes die verfraaid moeten worden met een elegante marmerlook, maar ook de kwaliteit moeten hebben van hoogwaardig keramiek.

Étoile de Rex kleuren en afmetingen

Deze collectie marmerlook tegels is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Étoile de Rex kleuren:
– Étoile Renoir
– Étoile Creme
– Étoile Symphonie
– Étoile Gris
– Étoile Tropical
– Étoile Illusion
– Étoile Brown River

Étoile de Rex afmetingen:

40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 80×180 cm, 120×240 cm, 160×160 cm, 120×280 cm, 160×320 cm

Rex Étoile de Rex kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft direct contact met de fabriek van Rex. Hierdoor kunnen wij in de beste prijs samen met goed advies voorzien!

Bent u geïnteresseerd in de Étoile de Rex of  wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!