I Classici di Rex

Met de ‘I Classici di Rex’ , of Rex Classici, heeft Rex Ceramiche Tegels een verrassende combinatie van verschillende materialen in 1 keramische tegelcollectie weten te krijgen. De I Classici di Rex weet namelijk hout en marmer in 1 collectie te combineren! Dit is een unieke serie op de markt die de prachtige, luxe van marmer en de natuurlijk charme van hout allebei weet weer te geven! Deze serie is een keramische tegel met een klassieke tint maar wel passend bij hedendaags design!

Voor deze fraaie marmerlook collectie een scherpe prijs krijgen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom voor inspiratie eens langs in onze showroom. Neem voor meer informatie over deze collectie marmerlook tegels gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

I Classici di Rex tegel collectie

De I Classici di Rex heeft een selectie van 5 soorten marmer en 3 soorten hout binnen 1 collectie. Elk soort geeft een eigen en uniek karakter aan de tegel. Deze serie is een personalisatie van de meest glamoureuze materialen die de natuur te bieden heeft. Hiermee biedt I Classici di Rex een grote mogelijkheid tot gebruik voor thuis, of bijvoorbeeld in openbare of commerciële ruimtes! Ook heeft deze tegel enkele XL-Formaten, zoals 160×320 cm en 120×240 cm. Hiermee kan een prachtig, naadloos, oppervlak worden gecreëerd.

I Classici di Rex kleuren en afmetingen

I Classici di Rex collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Classici marmer kleuren
– Classici Statuario
– Classici Calacatta gold
– Classici Brazilian
– Classici Portoro
– Classici Marquinia

Classici hout kleuren:
– Classici Deco wood white
– Classici Deco wood pearl
– Classici Deco wood black

Classici afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 15×120 cm, 20×120 cm, 20×180 cm, 26.5×180 cm, 30×120 cm, 80×180 cm,80×80 cm, 80×240 cm 120×120 cm, 120×240 cm, 120×240 cm 160×160 cm, 160×320 cm

I Classici di Rex kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Rex Ceramiche of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Rex Tegels. Wij kunnen u daarom voorzien in scherpe prijs met bijpassend advies!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie