Cottoceramix Tegels

Cottoceramix staat bekend om haar bijzondere keramische wand- en vloertegels. Verschillende prachtige merken met aparte tegelmotieven en formaten. Cottoceramix weet altijd unieke, designvolle tegels op de markt te brengen die vernieuwen of juist eigentijds of authentiek zijn! Van vintage tot modern, als u op zoek bent naar iets aparts dan slaagt u hier zeker!

Op zoek naar Cottoceramix tegels tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor bijpassend advies. Zoekt u een tegel die hier niet tussen staat of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cottoceramix tegel collecties

CottoceramiX is een dealer die meerdere tegelmerken voert. CottoceramiX staat bekent om haar prachtige bijzondere merken keramische wand- en vloertegels. Cottoceramix is constant op zoek naar nieuwe, unieke en kwalitatieve producten om op de markt te brengen. Hierdoor bestaan de collecties van Cottoceramix uit moderne series, maar ook uit eigentijdse en authentieke series.

Waarom Cottoceramix tegels kopen bij Regge Tegels en Vloeren?

De tegelmerken die zij voeren zijn uitsluitend bij officiële dealers verkrijgbaar. Cottoceramix werkt met een klein netwerk aan dealers. Hierdoor zijn de contacten direct en snel. Regge Tegels & Vloeren is één van de officiële dealers van Cottoceramix tegels en merken! Hierdoor kunnen wij u voorzien in goed advies samen met een scherpe prijs!

Heeft u interesse in Cottoceramix tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte tegel van Cottoceramix hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment van Cottoceramix: