Baldocer Tegels

Baldocer Tegels is een Spaanse fabrikant van A-kwaliteit keramische tegels. Baldocer Ceramica richt zich op het produceren leveren van hoge kwaliteit van keramische producten. Hierdoor heeft Baldocer collecties die aansluiten op de wens van de hedendaagse tegelmarkt, van particuliere klanten als commerciële partijen.

Heeft u interesse in een collectie uit het assortiment van Baldocer Tegels? Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies samen met een scherpe prijs! Vraag hiervoor direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Baldocer assortiment

In 1994 begon Baldocer Ceramica met het opzetten van productielijnen voor keramische tegels. Deze productielijnen zijn er op gericht om technisch hoogstaande producten af te leveren, samen met stijlvol design. Door de jarenlange ervaring die is opgebouwd vanaf de jaren negentig is Baldocer Ceramica tegenwoordig een bedrijf dat actief is in 120 landen en een assortiment heeft neergezet dat voor op loopt op het gebied van de nieuwste formaten en design ideeën. Het Baldocer assortiment staat dan ook voor de beste kwaliteit voor scherpe prijzen.

Toepassing Baldocer Tegels

De collecties binnen het assortiment van Baldocer zijn uitgebreid. Hiermee geeft het bedrijf vele klanten de mogelijkheid om wensen om te zetten in hoogwaardig keramiek. De tegels van Baldocer worden daarom ook wereldwijd gebruikt om allerlei ruimtes te voorzien van een prachtige uitstraling.

Wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over Baldocer Tegels? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom of contact met ons opnemen. Of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Architect, interieurontwerper of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment: