Baldocer Arkety

De Baldocer Arkety collectie is een collectie keramische tegels die hedendaags design combineert met een innovatieve twist. Deze tegels belichamen de compromisloze stijl en functionaliteit waar Baldocer bekend om staat, en bieden een veelzijdige oplossing voor moderne interieurs. De tegels staan bekend om de strakke cementlook die ze vertegenwoordigen. Wilt u meer informatie over de Baldocer Arkety tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij voorzien u graag in een scherpe prijsopgave. Bij vragen of voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Baldocer Arkety; Een strak en eigentijds ontwerp

De Baldocer Arkety tegels onderscheiden zich door hun strakke en eigentijdse ontwerp. Deze Baldocer tegels zijn verkrijgbaar in een scala van trendy kleuren en patronen, waardoor ze moeiteloos integreren in verschillende designstijlen. Of u nu kiest voor een minimalistische uitstraling of juist een gedurfde en expressieve look, de Baldocer Arkety tegels bieden de perfecte basis. Wat de Baldocer Arkety collectie echt onderscheidt, is het gebruik van innovatieve technologieën. Baldocer heeft materialen van de hoogste kwaliteit gecombineerd met geavanceerde productietechnieken, wat resulteert in tegels die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Veelzijdig in toepassing

De veelzijdigheid van de Baldocer Arkety tegels komt tot uiting in hun toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om vloeren in de woonkamer, keukenwanden of zelfs als statement in de badkamer, deze tegels voegen een eigentijdse flair toe aan elke ruimte. De matte en glanzende afwerkingen dragen bij aan de dynamiek van het ontwerp, waardoor er eindeloze mogelijkheden ontstaan voor creatieve interieurcombinaties. De collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Arkety Bone
  • Arkety Taupe
  • Arkety Steel
  • Arkety Silver

Afmetingen:

30x60 cm, 40x120 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x240 cm

Baldocer Arkety tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren geven wij graag meer advies en meer informatie over de collectie Baldocer Arkety. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen. U bent van harte welkom bij ons in de showroom om advies te ontvangen van onze verkoopmedewerkers. Ook bij zakelijke projecten denken wij graag met u mee. Neem bij zakelijke projecten contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie