Baldocer Larchwood

Baldocer heeft opnieuw indruk gemaakt met hun prachtige collectie Larchwood tegels. De Baldocer Larchwood houtlook wandtegels belichamen de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Deze keramische houtlook tegels voor aan de wand zijn vervaardigd met oog voor detail en een streven naar duurzaamheid, wat resulteert in een product van ongeëvenaarde kwaliteit. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor de Baldocer Larchwood tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Voor meer informatie over de tegels kunt kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De realisitsche houtpatronen van Baldocer Larchwood tegels

De Baldocer Larchwood tegels zijn ontworpen voor de afwerkingen van de wand en muur. Een van de meest opvallende kenmerken van de Baldocer Larchwood tegels is hun realistische houtnerfpatroon. Het authentieke uiterlijk van hout wordt nauwkeurig gerepliceerd, waardoor de tegels een warme en uitnodigende sfeer creëren in elke ruimte waar ze worden gebruikt. Of het nu gaat om een modern huis, een rustiek chalet of een commerciële omgeving, deze tegels voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe. Naast hun visuele aantrekkingskracht bieden de Baldocer Larchwood tegels ook praktische voordelen. De keramische houtlook tegels zijn bestand tegen slijtage, vlekken en krassen. Waardoor ze ideaal zijn voor de wand van drukke ruimtes zoals keukens, gangen en commerciële ruimtes. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

De Larchwood collectie

De veelzijdigheid van de Baldocer Larchwood tegels is een ander aspect dat hen geliefd maakt bij ontwerpers en huiseigenaren In de collectie Baldocer Larchwood zijn verschillende kleuren, afwerkingen en afmetingen verwerkt. De houtlook tegels uit deze collectie staan bekend om de 3D afwerkingen in de structuur. Wat een prachtig effect geeft. De houtlook wandtegels zijn verkrijgbaar in de formaten 30x90 cm en 40x120 cm. De collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Larchwood Alder
  • Larchwood Ipe
  • Larchwood Maple

Afmetingen:

30x90 cm, 40x120 cm

Baldocer Larchwood tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt u de Baldocer Larchwood graag aan met een goed advies op maat. En natuurlijk tegen een scherpe totaalprijs. Wilt u een scherpe prijs en goed advies ontvangen? Kom dan langs in onze showroom waar onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan. Bij vragen kunt u ons ook direct mailen of bellen. Bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar deze collectie? Dan kunt u contact met onze accountmanagers opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie