Leonardo Ceramica

Leonardo Ceramica is een tegelfabrikant uit Italië die bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit vloer- en wandtegels met prachtige designs. Oog voor detail, bijzondere stijlvolle designs, functionele eigenschappen en een hoge kwaliteit kenmerken de collecties van Leonardo Ceramica tegels.

Heeft u interesse in Leonardo Ceramica Tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom voor inspiratie en advies.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over Leonardo Ceramica

De Italiaanse producent van dit merk keramische tegels, Leonardo Ceramica, is een voorloper op het gebied van innovatie en dat is terug te zien in de tegels. Het merk produceert met name veel door-en-door kwaliteit vloertegels, voor zowel de badkamer, woonkamer, toilet als keuken. Leonardo Ceramica investeert veel in onderzoek en daardoor krijgt u tegels met innovatieve designs en nuances. Het aanbieden van de beste oplossing is waar de Italiaanse tegelfabrikant voor staat. Door steeds op zoek te gaan naar innovaties, doorbreekt het merk de standaard tegelproductie en gaan ze net een stap verder. Zo produceren zij op complexe wijze keramische tegels, om hiermee de beste kwaliteit te bieden. Hiermee speelt het merk constant in op de veranderende behoeften van klanten. Minimalisme staat aan de basis van elk ontwerp. Het volledige assortiment is een mooi evenwicht tussen geometrie, technologie en een perfect design. Door oog voor detail, de juiste keuze aan kleuren, patronen en structuren weet Leonardo bij elke collectie een prachtige series stijlvolle en tijdloze tegels te creëren die ware klasse uitstralen.

Hoogwaardige kwaliteit

Met een tegel van Leonardo Ceramica bent u verzekerd voor 100% Made in Italy kwaliteit. Dit staat voor de hoogste kwaliteit aan keramiek in Italië. Leonardo is daarnaast een merk van Cooperativa Ceramica d'Imola dat geavanceerde keramische oplossingen ontwerpt die voortdurend technische grenzen verleggen. Oftewel: meer dan 149 jaar schoonheid, creativiteit en uitmuntende kwaliteit. Met de aanschaf van Leonardo Ceramica tegels bent u verzekerd van een product met een lange duurzaamheid.

Leonardo Ceramica Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek van Leonardo Ceramica kunnen we onze prijzen laag houden. Bent u benieuwd voor welke prijs wij uw ruimte kunnen voorzien van deze tegels? Vraag dan online en vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele collecties uit het assortiment