Porcelanosa Tegels

Porcelanosa is een Spaanse producent van keramische wandtegels en vloertegels. Porcelanosa is tegenwoordig een zeer bekende naam binnen de tegelmarkt. De tegelcollecties van Porcelanosa staan bekend om de innovatie en kwaliteit, samen met prachtige en verrassende designs die een geheel eigen stijl uitdrukken.

Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen voor een tegelcollectie van Porcelanosa? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om inspiratie en advies te krijgen. Uiteraard kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.

De tegelseries van Porcelanosa Tegels

Porcelanosa Tegels biedt een uitgebreid assortiment aan keramische tegels, die bruikbaar zijn als vloer- en wandtegels. Deze collecties bestaan uit verschillende afwerkingen, zoals natuursteen- of betonlook en houtlook tegels, samen met verschillende decoratieve afwerkingen. Met deze uiteenlopende mogeijkheden binnen de collecties probeert Porcelanosa Tegels een mogelijkheid voor iedere klant, particulier of commercieel, te bieden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en leveren tegen scherpe prijzen door onze directe contacten met de fabriek!

Enkele series uit het assortiment zijn bijvoorbeeld de Porcelanosa Bottega, de Porcelanosa Rodano, Porcelanosa Prada en de Porcelanosa Dover als keramische tegels met een betonlook effect. Zoekt u houtlook tegels van Porcelanosa? Dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de Porcelanosa Parker . Deze series kunnen wij uiteraard ook aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Toepassing assortiment

De tegels van Porcelanosa zijn in vele ruimtes toe te passen, commerciële ruimtes maar ook bij u thuis. Dit komt onder meer door het hoogwaardige kwalitatieve materiaal dat Porcelanosa levert. Daarom zijn de tegels van Porcelanosa voor een ieder een uitkomst wie een eigen stijl binnen het interieur wil creëren.

Porcelanosa Wandtegels; Ook aan de wand een unieke look

Wandtegels van Porcelanosa zijn een van de populairste producten uit het assortiment. Dit komt door de verschillende stijlen die het bedrijf heeft verwerkt waarbij wordt gelet op de wensen van zowel zakelijke als particuliere klanten. Dit zorgt ervoor dat ieder project een toepassingsmogelijkheid kan vinden in het assortiment van Porcelanosa wandtegels. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij het maken van de juiste keus, samen met een bijpassende scherpe prijs.

Porcelanosa tegels voor een scherpe prijs?

Het assortiment van Porcelanosa kan Regge Tegels & Vloeren aanbieden tegen een scherpe prijs, samen een bijpassend advies op maat. Vraag voor een scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen