Porcelanosa Tegels

Porcelanosa tegels is een Spaanse producent van keramische tegels. Porcelanosa is tegenwoordig een zeer bekende naam binnen de tegelmarkt. De collecties van Porcelanosa staan bekend om de innovatie en kwaliteit, samen met prachtige en verrassende uitstralingen die een geheel eigen stijl uitdrukken. Wilt u meer informatie over Porcelanosa tegels? Lees hier meer, of bekijk enkele afbeeldingen van de collecties van Porcelanosa.

Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen voor een collectie van Porcelanosa? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om inspiratie en advies te krijgen. Uiteraard kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Porcelanosa: 


Porcelanosa Lounge


Porcelanosa Vitae


Porcelanosa Tono


Porcelanosa Krion


Porcelanosa LinkFloor


Porcelanosa XLight


Porcelanosa Starwood


Porcelanosa Highker


Porcelanosa Stonker


Porcelanosa Parker


 

Lees meer over Porcelanosa Tegels

Porcelanosa collecties

Porcelanosa biedt een uitgebreid assortiment aan keramische tegelcollecties. Deze collecties bestaan uit verschillende afwerkingen, zoals natuursteen- of betonlook en houtlook effecten, samen met verschillende decoratieve afwerkingen. Met deze collecties probeert Porcelanosa een mogelijkheid voor iedere klant, particulier of commercieel, te bieden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Porcelanosa toepassen

De tegels van Porcelanosa zijn in vele ruimtes toe te passen, commerciële ruimtes maar ook bij u thuis. Dit komt onder meer door het hoogwaardige kwalitatieve materiaal dat Porcelanosa levert. Daarom zijn de tegels van Porcelanosa voor een ieder een uitkomst wie een eigen stijl binnen het interieur wil creëren.

Porcelanosa tegels voor een scherpe prijs? 

Het assortiment van Porcelanosa kan Regge Tegels & Vloeren aanbieden tegen een scherpe prijs, samen een bijpassend advies op maat. Vraag voor een scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!