Dom Ceramiche Tegels

Dom Ceramiche Tegels is een producent van keramische tegels afkomstig uit het Italiaanse Sassuolo, midden in het hart van de Italiaanse tegelstreek. Dom Ceramiche staat bekend als een producent die staat voor innovatie, kwaliteit, stijl en technologie. Ook denkt Dom Ceramiche graag 'outside-the-box' om op deze manier tot unieke tegelideëen te komen en afwerkingen voor zowel commerciële als particuliere partijen op de markt weet te brengen.

Bent u op zoek naar tegels van Dom Ceramiche? Regge Tegels & Vloeren voorziet u hierbij graag in advies samen met een scherpe prijs. Direct de prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Enkele afbeeldingen van het assortiment

Dom Ceramiche

Al meer dan 15 jaar heeft Dom Ceramiche ervaring op het gebied van keramiek. In deze tijd heeft het bedrijf constant producten ontwikkeld die aan de behoeften van iedere klant kunnen voldoen. Daarom verkoopt Dom ook wereldwijd haar producten.

Assortiment & Toepassing

Het assortiment van Dom Ceramiche wordt er op gericht om kwalitatief hoogwaardige producten te combineren met prachtige stijlideën en designs. Door constant onderzoek te doen naar de wensen van de markt blijft Dom met haar assortiment voorop lopen met de meest innovatieve producten.

Door innovatief en 'out-of-the-box' te denken weet mogelijkheden binnen het assortiment te geven voor allerlei toepassingen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit tegelmerk? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen