Dom Ceramiche

Dom Ceramiche is een producent van keramische tegels gevestigd in het Italiaanse Sassuolo, midden in het hart van de Italiaanse tegelstreek. Dom Ceramiche staat bekend als een producent die staat voor innovatie, kwaliteit, stijl en technologie. Ook denkt Dom Ceramiche graag 'outside-the-box' om op deze manier tot unieke tegelideëen te komen en afwerkingen voor zowel commerciële als particuliere partijen op de markt weet te brengen.

Bent u op zoek naar tegels van Dom Ceramiche? Regge Tegels & Vloeren voorziet u hierbij graag in advies samen met een scherpe prijs. Direct de prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Enkele afbeeldingen van het assortiment

Dom Ceramiche, stijlvol en innovatief

Al meer dan 15 jaar heeft Dom Ceramiche ervaring op het gebied van keramiek. In deze tijd heeft het bedrijf constant producten ontwikkeld die aan de behoeften van iedere klant kunnen voldoen. Daarom verkoopt Dom ook wereldwijd haar producten. Door het onderzoek en de productie van tegels de focus te houden op ambachtelijke waarden staat Dom Ceramiche voor een authentieke mentaliteit met unieke en innovatieve collecties keramische tegels.

Assortiment & Toepassing

Het assortiment van Dom Ceramiche wordt er op gericht om kwalitatief hoogwaardige producten te combineren met prachtige stijlideën en designs. Door constant onderzoek te doen naar de wensen van de markt blijft Dom Ceramiche met haar assortiment voorop lopen met de meest innovatieve producten. Door innovatief en 'out-of-the-box' te denken weet mogelijkheden binnen het assortiment te geven voor allerlei toepassingen. Het is dan ook zeker niet toevallig dat Dom Ceramiche keramische tegels over de hele wereld worden gebruikt voor het bereiken van de meest prachtige interieurdesigns.

Dom Ceramiche Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij Dom Ceramiche Tegels. Daarnaast voorzien wij u ook in scherpe prijzen samen met snelle levertijden door onze directe contacten. Wilt u meer informatie over dit tegelmerk? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. Direct een scherpe prijs ontvangen voor een tegel uit dit assortiment? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen