La Fabbrica

La Fabbrica produceert en verkoopt hoogwaardige Italiaanse keramische wand- en vloerafwerkingen. Producerend vanaf 1994, heeft La Fabbrica zich ontwikkeld tot een fabrikant die zich focust op hoge kwaliteit, design en creativiteit. De voortdurende drang naar verbetering heeft dit merk in staat gesteld om geavanceerde productie- en ontwerptechnieken toe te passen om een kwalitatief en stijlvol assortiment neer te kunnen zetten.

Interesse in een collectie uit het assortiment van La Fabbrica Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op. Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies over de toepassing van de tegels uit dit assortiment.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het bedrijf La Fabbrica Ceramiche

In 1994 werd La Fabbrica Ceramiche opgericht in Castel Bolognese, een stad in het noordoosten van Italië, in het hart van de tegelregio van Italië. Sinds de oprichting specialiseert La Fabbrica Italiana zich in de productie van hoogwaardig keramiek. Hierbij heeft het bedrijf onderzoek en streven naar kwaliteit omgezet in de bedrijfsmissie. La Fabbrica Ceramiche denkt bij de ontwikkeling van keramische vloer- en wandoplossingen graag ' out of the box' om nieuwste toepassingen voor allerlei afwerkingen te kunnen bieden. Door voorop te blijven lopen op het gebied van innovatie is dit een Italiaans tegelmerk met een geheel eigen karakter geworden.

Het assortiment van La Fabbrica Tegels

Het assortiment van La Fabbrica Tegels is er op gericht om innovatieve en unieke producten neer te zetten samen met hoogwaardige kwaliteit. Dit assortiment is door de toepassing van geavanceerde collecties op het gebied van ontwerp en techniek in staat om te voldoen aan eisen en smaak van zowel architecten en interieurontwerpers als consumenten. Het assortiment van La Fabbrica Tegels kan dus eigenlijk in iedere ruimte gebruikt worden. Uit het assortiment zijn bijvoorbeeld de La Fabbrica Ava, Marmi en Storm enkele bekend series. Alle series uit dit assortiment vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen de scherpste prijs. Daarnaast geven wij graag advies over de tegels van dit Italiaanse tegelmerk.

Terrastegels

Ook voor de afwerking van een buitenruimte kunt u tegels van La Fabbrica gebruiken. Hievoor produceert dit Italiaanse merk speciale tegels voor buiten. De keramische terrastegels worden geproduceerd met een dikte van 2 cm. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk verwerkt worden buiten. Ook zijn de La Fabbrica terrastegels hierdoor geschikt tegen de omstandigheden van buiten. Daarnaast hebben de terrastegels een goede anti-slip waarde.

Tegels van La Fabbrica kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Meer informatie over de tegels van La Fabbrica tegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of voor advies langskomen bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Regge Tegels & Vloeren biedt u de scherpste prijs samen met snelle levertijden. Door onze directe contacten met dit merk kunnen wij u voorzien in scherpe prijzen samen met snelle levertijden. Bent u architect, designer of met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment: